Stoiximan Super League

Νιόπλιας: «Δεν το πήραμε ακόμα»

Προσπάθεια… προσγείωσης άρχισε ο Νίκος Νιόπλιας στον Παναθηναϊκό. «Δεν θέλω να πανηγυρίζουμε. Δεν πήραμε ακόμα το πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε χτίσει μια καλή διαφορά, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα», τόνισε στους παίκτες του ο τεχνικός του «τριφυλλιού». Ατομικό ο Νίνης, αλλά μάλλον προλαβαίνει το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Προσπάθεια… προσγείωσης άρχισε ο Νίκος Νιόπλιας στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλει να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι, παρά το γεγονός ότι η διαφορά των οκτώ βαθμών από τον Ολυμπιακό φέρνει την ομάδα του κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Δεν θέλω να πανηγυρίζουμε. Δεν πήραμε ακόμα το πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε χτίσει μια καλή διαφορά, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θέλω να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να είμαστε το ίδιο σοβαροί», είπε ο Νίκος Νιόπλιας στους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση απέναντι στον Άρη, παρότι αυτή δεν συνοδεύτηκε από νίκη. «Κάνατε πολύ καλή δουλειά. Κάνατε όσα είπαμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχαμε καλή κυκλοφορία, δεν τους δώσαμε κανένα δικαίωμα να μας απειλήσουν και το μόνο που μας έλειπε ήταν η νίκη». Κλείνοντας την ομιλία του, έδωσε σύνθημα νίκης στο κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:00). «Κοιτάμε μπροστά και το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να συνεχίσουμε την ίδια δουλειά».

Ατομικό για Νίνη, Ρουκάβινα

Μία μέρα μετά τη 19η αγωνιστική, που έφερε τον Παναθηναϊκό στο +8 απ’ τον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την Κυριακή (31/1, 19:00). Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (25/1), οι Νίνης και Ρουκάβινα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ όσοι ήταν βασικοί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έκαναν θεραπεία. Ο Νίνης πιθανότατα θα προλάβει το προσεχές παιχνίδι.

Οι υπόλοιποι πραγματοποίησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Απόντες ήταν οι Γιώργος Καραγκούνης και Κώστας Κατσουράνης, λόγω της συμμετοχής τους σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Λισσαβώνα. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της Golden Team, Φέτσης, Λάντο Φουσού, Σταμπολζίεφ και Ραντοβάνοβιτς.

* Χριστοδουλόπουλος και Σαλπιγγίδης έφτασαν τις τρεις κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχτηκαν απέναντι στον Άρη και βρίσκονται στο όριο. Τόσες έχει και ο Γκάμπριελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x