Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Σιγή Κόκκαλη, σενάριο για Νοβελίνο

Σιγή ιχθύος από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Η επομένη της εντός έδρας ήττας από τον ΠΑΟΚ και της πρωτοφανούς έκρηξης οργής του κόσμου σε βάρος παικτών και διοίκησης, δεν έφερε καμία επίσημη αντίδραση από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και ιδιαίτερα τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος φέρεται προβληματισμένος. «Όχι στον εμπαιγμό», το της «Θύρας 7». «Υπάρχει ενδιαφέρον από Ολυμπιακό», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής Βάλτερ Νοβελίνο.

Σιγή ιχθύος από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Η επομένη της εντός έδρας ήττας από τον ΠΑΟΚ και της πρωτοφανούς έκρηξης οργής του κόσμου σε βάρος παικτών και διοίκησης, δεν έφερε καμία επίσημη αντίδραση από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και ιδιαίτερα τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος αναμφίβολα έζησε τη δυσκολότερη βραδιά του στα περίπου 17 χρόνια που βρίσκεται στην κεφαλή του συλλόγου.

Πληροφορίες θέλουν τον ηγέτη της ΠΑΕ να είναι πολύ προβληματισμένος από τις εκδηλώσεις σε βάρος του, αλλά να μην αντιδρά δημοσίως προτού ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κάποιοι αναφέρουν πως θεωρεί αδικία απέναντί του να αποδοκιμάζεται επειδή διαφαίνεται πως θα χαθεί το πρωτάθλημα για δεύτερη φορά μέσα σε 14 χρόνια κυριαρχίας του Ολυμπιακού. Ίσως ενδεικτική της διάθεσής του να είναι η απουσία του από τα γραφεία της ΠΑΕ τη Δευτέρα, παρότι πολλοί περίμεναν να περάσει από εκεί για να συζητήσει με τους συνεργάτες του κι ενδεχομένως να πάρει αποφάσεις.

Δύσκολα άλλη μεταγραφή

Λίγες ημέρες έμειναν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή. Η υπόθεση Σκόκο δεν προχωρά, αφού οι μέτοχοι της ΑΕΚ έχουν απορρίψει τα αιτήματα του παίκτη και των μάνατζέρ του για πώληση, ενώ παρά τις προσπάθειες του Νέρι Καστίγιο να έρθει ως δανεικός από τη Σαχτάρ, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ο παίκτης διατείνεται πως σύντομα θα παρουσιάσει την έγγραφη διαβεβαίωση της ουκρανικής ομάδας πως τον παραχωρεί για ενάμιση χρόνο έναντι 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν… αποδείξεις.

Σενάριο για Νοβελίνο

Ιταλικό δημοσίευμα φέρνει τον Βάλτερ Νοβελίνο στη λίστα του Ολυμπιακού για την τεχνική ηγεσία. Μάλιστα ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός ισχυρίζεται πως υπάρχει ενδιαφέρον! «Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό αλλά πρέπει να κατανοήσω τι γίνεται στην Ελλάδα. Το ζήτημα είναι πως ένας προπονητής σαν και μένα δεν μπορεί να ξανακάνει λάθος, όπως αυτό που έκανα φέτος επαγγελματικά. Πρέπει να το σκεφτώ. Δεν αναζητώ ένα μεγάλο συμβόλαιο αλλά ένα πλάνο στο οποίο μπορώ να τα πάω καλά και να δείξω τις ικανότητές μου Το θέμα χειρίζονται οι μάνατζέρ μου. Πρέπει να αξιολογήσω κάποια πράγματα. Δεν έχω αποφασίσει αν θα το πω το ναι ή αν δεν θα το πω», τόνισε ο 57χρονος προπονητής. Ο Νοβελίνο έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες με τελευταία τη Ρετζίνα. Από πλευράς Ολυμπιακού δεν επιβεβαιώνονται οι επαφές.

Όλα καλά με Λούα Λούα

Δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία ο τραυματισμός του Λούα Λούα στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Κονγκολέζος φορ χτύπησε στην ποδοκνημική και του έγιναν τρία ράμματα, αλλά θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (16:45). Στη διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αναμένεται να βρίσκεται κανονικά και ο Κώστας Μήτρογλου. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν τη Δευτέρα ρεπό και την Τρίτη θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για το προσεχές παιχνίδι.

* Με τις κάρτες που δέχτηκαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ οι Μαρέσκα και Ντιόγο έφτασαν στις τρεις, όσες έχει και ο Λεονάρντο. Παράλληλα, έφτασε τις έξι κίτρινες κάρτες ο Γκαλίτσιος, ενώ τόσες έχει και ο Ντουντού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x