Γαλλία

Ταυλαρίδης: «Δεν πάω πουθενά»!

Τέλος στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά του έβαλε ο Στάθης Ταυλαρίδης, μέσω της «SportDay». «Το πήρα απόφαση. Δεν πάω πουθενά. Θα μείνω στη Σεντ Ετιέν μέχρι το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό μου. Δεν θέλω να πάρω μία απόφαση εν θερμώ», τόνισε ο 30χρονος αμυντικός.

Τέλος στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά του έβαλε ο Στάθης Ταυλαρίδης, μέσω της «SportDay». Ο 30χρονος αμυντικός της Σεντ Ετιέν παρουσιαζόταν ως υποψήφιος στόχος του Παναθηναϊκού, ακούστηκε ότι η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωσή του και χθες έγινε γνωστό ότι βρίσκεται στη λίστα του Άρη.

Παρόλα αυτά, ο Έλληνας αμυντικός δηλώνει ότι θα μείνει στη γαλλική ομάδα και όταν λήξει το συμβόλαιό του θα αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του. «Το πήρα απόφαση. Δεν πάω πουθενά. Θα μείνω στη Σεντ Ετιέν μέχρι το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό μου. Δεν θέλω να πάρω μία απόφαση εν θερμώ. Πιστεύω ότι σε τέσσερις μήνες, όντας ελεύθερος, θα εμπεριέχει μικρότερο ρίσκο η επιλογή μιας ομάδας που θα καλύπτει τα αγωνιστικά μου "θέλω"», τόνισε ο Ταυλαρίδης.

Να σημειωθεί ότι ο 30χρονος αμυντικός είναι επαγγελματίας στις υποχρεώσεις του, αφού παρότι έχει να αγωνιστεί από τις 19 Δεκεμβρίου (στο ματς με τη Μαρσέιγ) δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x