Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Ανησυχία για Ζιλμπέρτο, ενόψει ΑΕΚ

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο μέσος του Παναθηναϊκού αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο λίγο πριν από το τέλος της σημερινής προπόνησης. Στην αρχική ενδεκάδα του «τριφυλλιού» σκέφτεται ο Νίκος Νιόπλιας να επαναφέρει τον Σεμπαστιάν Λέτο. Γερμανική ομάδα ρώτησε χθες τους «πράσινους» για την περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο μέσος του Παναθηναϊκού αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο λίγο πριν από το τέλος της σημερινής προπόνησης. Ο Βραζιλιάνος παίκτης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να γίνουν γνωστά αύριο.

Όσον αφορά τον Σωτήρη Νίνη, ακολούθησε μαζί με τους Ρουκάβινα, Καραγκούνη και Γκάμπριελ ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Το ενδεχόμενο ο διεθνής μεσοεπιθετικός να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με την «Ένωση» θα φανεί στην αυριανή προπόνηση. Αν ο νεαρός άσος αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε θα αποκλειστεί από την αποστολή του «τριφυλλιού».

Οι "πράσινοι", αφού έκαναν ζέσταμα, επιδόθηκαν σε ασκήσεις ταχυδύναμης με τελειώματα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε 3 γκρουπ των 7 ατόμων, τα οποία έκαναν εναλλάξ δίτερμα και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ο Νίκος Νιόπλιας σκέφτεται να επαναφέρει τον Σεμπαστιάν Λέτο στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλησε να ενημερωθεί από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τις ενοχλήσεις που αισθανόταν ο Αργεντινός στο πλευρό και έμαθε ότι σύντομα θα είναι απόλυτα καλά.

Εφόσον δεν υπάρξει κανένα πρόβλημα τις επόμενες ημέρες και ο Λέτο προπονηθεί κανονικά, αναμένεται να πάρει τη θέση του Χριστοδουλόπουλου. Ο κ. Νιόπλιας έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της «Ένωσης» και έχει διαπιστώσει ότι υπάρχουν ορισμένα «κενά» στα άκρα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο τεχνικός του «τριφυλλιού» εξετάζει την επιλογή του Λέτο, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή του για την αντίδραση που είχε κατά την αντικατάστασή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 24χρονος παίκτης είπε στον κ. Νιόπλια ότι ακόμα και αν δεν τον χρησιμοποιήσει, λόγω του προβλήματός του στα πλευρά, επιθυμεί να βρίσκεται στην αποστολή για να είναι κοντά στην ομάδα.

Ο 45χρονος τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ και Σπυρόπουλο. Την τριάδα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Ζιλμπέρτο, ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης. Στα δεξιά θα παίξει ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Λέτο (ή ο Χριστοδουλόπουλος) και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σισέ.

Ήρθαν οι Γερμανοί για Τζιόλη

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», γερμανική ομάδα (πιθανότατα η Νυρεμβέργη) ρώτησε χθες τον Παναθηναϊκό για την περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη. Συγκεκριμένα, οι Γερμανοί φέρονται να ζήτησαν από το «τριφύλλι» να μάθουν τις προϋποθέσεις για να αποκτήσουν τον διεθνή μέσο με τη μορφή δανεισμού.

Οι «πράσινοι» απάντησαν ότι τον δίνουν δανεικό με οψιόν αγοράς και οι δύο ομάδες συμφώνησαν να τα ξαναπούν, εφόσον ο παίκτης εμφανιστεί θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Εν τω μεταξύ, οι διοικούντες διέψευσαν ότι έχουν δεχθεί «κρούση» από τον Ηρακλή.

Όσον αφορά το θέμα του Λουκά Βύντρα, η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta» έγραψε χθες: «Η Σιένα έκανε πρόταση και αποκτά δανεικό τον Βύντρα». Όπως αποκάλυψε η «SportDay», η ιταλική ομάδα κατέθεσε πρόταση για τον διεθνή αμυντικό, όμως οι «πράσινοι» απάντησαν αρνητικά, αφού ο Νιόπλιας ζήτησε να μη φύγει ο παίκτης έναντι οποιουδήποτε ανταλλάγματος.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x