Stoiximan Super League

Στήριξη Γιαννακόπουλου σε Κόκκαλη!

Ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση του Θανάση Γιαννακόπουλου, στο περιθώριο της σύσκεψης για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, για τον Σωκράτη Κόκκαλη και τις αποδοκιμασίες του κόσμου του Ολυμπιακού εναντίον του. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ εξέφρασε τη συμπάθειά του για τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων». .

Ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση του Θανάση Γιαννακόπουλου, στο περιθώριο της σύσκεψης για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, για τον Σωκράτη Κόκκαλη και τις αποδοκιμασίες του κόσμου του Ολυμπιακού εναντίον του. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ εξέφρασε τη συμπάθειά του για τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων».

«Πονά η ψυχή μου να βλέπω να λέγονται τέτοια πράγματα για έναν άνθρωπο που έδωσε τα πάντα για τον Ολυμπιακό εδώ και τόσα χρόνια. Παρέλαβε την ομάδα με τόσα χρέη και κατέκτησε τόσα πρωταθλήματα και έρχονται κάποιοι οπαδοί και λένε να σηκωθεί να φύγει. Ποιος να φύγει; Αυτός που κρατά τον Ολυμπιακό ζωντανό εδώ και 20 χρόνια;», τόνισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x