Stoiximan Super League

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δεν το κουνάει από την πλατεία ο Γουνδουλάκης!

«Χέρι-χέρι» για έναν ακόμη χρόνο θα συνεχίσουν Πανιώνιος και Φανούρης Γουνδουλάκης. Ο Έλληνας μέσος, η συνεργασία του οποίου με τους «κυανέρυθρους» έληγε τον Ιούνιο, υπέγραψε την Πέμπτη καινούργιο συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στη Ν. Σμύρνη τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

«Χέρι-χέρι» για έναν ακόμη χρόνο θα συνεχίσουν Πανιώνιος και Φανούρης Γουνδουλάκης. Ο Έλληνας μέσος, η συνεργασία του οποίου με τους «κυανέρυθρους» έληγε τον Ιούνιο, υπέγραψε την Πέμπτη καινούργιο συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στη Ν. Σμύρνη τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Γουνδουλάκης είχε δικαίωμα να διαπραγματευτεί από τώρα την ένταξή του ως ελεύθερος σε σύλλογο της αρεσκείας του τον προσεχή Ιούλιο. Ωστόσο η εμπιστοσύνη που δεδομένα απολαμβάνει στον Πανιώνιο -αποτελεί, άλλωστε, ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας- αλλά και η δική του πεποίθηση ότι δεν έχει προσφέρει ακόμα όσα θα ήθελε στον σύλλογο οδήγησαν τις δύο πλευρές στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, στο επίσημο site της ομάδας, ο Γουνδουλάκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος που θα παραμείνει σε αυτή. Αφού ευχαρίστησε, δε, τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Τσακίρη «που είδε και εκτίμησε την προσπάθεια που κάνω για την ομάδα μέσα στο γήπεδο», εξέφρασε την ελπίδα «να τον ανταμείψω με ακόμα καλύτερη παρουσία για το νέο συμβόλαιο που μου πρόσφερε».

Δεν παρέλειψε, δε, να αναφερθεί και στα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του Πανιωνίου, εκφράζοντας την άποψη ότι «γι’ αυτά ευθυνόμαστε κυρίως οι παίκτες», οι οποίοι παράλληλα, όμως, «είναι και οι μόνοι που μπορούν να αλλάξουν την εικόνα και να επιστρέψουν την ομάδα στα θετικά αποτελέσματα».

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:"Μετά από παραφιλολογία που δημιουργήθηκε σε κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ υπενθυμίζει οτι καμία θύρα δεν θα υπάρχει για φιλοξενούμενους φιλάθλους, είτε μεμονομένους είτε οργανωμένους και οτι εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν ΜΟΝΟ όσοι εχουν ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.


Τέλος στα σενάρια που ήθελαν την διοίκηση του Πανιωνιόυ να μην ανοίγει θύρα για τους φιλοξενούμενους έβαλε η «κυανέρθρη» ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε Πανιώνιος ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας οτι μετά από τη σύσκεψη των αστυνομικών μέτρων που πραγματοποιήθηκε σήμερα για τον αγώνα Πανιώνιος - Ολυμπιακός, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2009 - 2010, αποφασίστηκε οτι, αφενός δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας και αφετέρου οι φίλαθλοι του Πανιωνίου θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια ΜΟΝΟ με την επίδειξη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

Την ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ μπορούν να εκδόσουν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου μέχρι την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου από τα γραφεία της Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

Από την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου ΔΕΝ θα εκδίδονται άλλες κάρτες φιλάθλου, οπότε και θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα. Όσοι διαθέτουν Κάρτα Φιλάθλου ή Διαρκείας θα μπορούν να εκδόσουν εως δυο εισιτήρια επιπλέον. Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε στα γραφεία της Π.Α.Ε, στο 210.9311189-90»

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x