Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Παίζει με ΑΕΚ ο Ζιλμπέρτο

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του θα προσφέρει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στο κυριακάτικο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Βραζιλιάνος μέσος, λόγω των ενοχλήσεων στον αριστερό αστράγαλο, ήταν καθαρές, κάτι που τον θέτει άφοβα στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια. Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε ο Σωτήρης Νίνης.

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του θα προσφέρει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στο κυριακάτικο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Βραζιλιάνος μέσος, λόγω των ενοχλήσεων στον αριστερό αστράγαλο, ήταν καθαρές, κάτι που τον θέτει άφοβα στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Πάντως για καθαρά προληπτικούς λόγους, ο 33χρονος διεθνής έκανε σήμερα (28/1) θεραπεία και αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς την Παρασκευή.

Καλά ήταν τα νέα και για τον Σωτήρη Νίνη. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός ακολούθησε το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στον δικέφαλο και που μαζί με τη γαστρεντερίτιδα τον είχαν αφήσει εκτός απ’ το ματς με τον Άρη. Έτσι, όπως φαίνεται θα συμπεριληφθεί και αυτός στην αποστολή, αλλά πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο, μιας και έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Απ’ την πλευρά του σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε και ο Γιώργος Καραγκούνης (είχε κάνει ατομικό χθες), ενώ μόνοι τους συνεχίζουν οι τραυματίες Άντε Ρουκάβινα και Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ.

Το σημερινό μενού για τους «πράσινους» περιαλάμβανε ασκήσεις τακτικής, για το πρώτο γκρουπ και για το δεύτερο κυκλοφορία μπάλας. Στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα έντεκα εναντίον έντεκα και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x