Stoiximan Super League

Kόκκαλης: «Μια γροθιά, για το καλύτερο δυνατό»

Ενωτικός παρουσιάστηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού. «Όλοι μαζί, κόσμος, παίκτες και διοίκηση, πρέπει να είμαστε μια γροθιά, για το καλύτερο δυνατό αυτή την περίοδο», είπε ο πρόεδρος των Πειραιωτών. Τα προβλήματα δεν... «λύθηκαν».

Ενωτικός παρουσιάστηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού. «Όλοι μαζί, κόσμος, παίκτες και διοίκηση, πρέπει να είμαστε μια γροθιά, για το καλύτερο δυνατό αυτή την περίοδο», είπε ο πρόεδρος των Πειραιωτών.

Οι τυχεροί της διαδικασίας ήταν οι Λουτσιάνο Γκαλέτι, Ιεροκλής Στολτίδης, Αλέκος Ράντος και Γιάννης Αναγνωστόπουλος. Το φλουρί ισούται με 5.000 ευρώ.

Τα προβλήματα δεν... «λύθηκαν»

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανιώνιο (31/1, Κυριακή) στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Λούα Λούα, Γκαλίτσιο και Μήτρογλου, αφού δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Η 19μελής αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Ντάτολο, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Ντάρμπισαϊρ.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με απογευματινή προπόνηση (18:00), στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x