Γενικά

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ο Θ. Θεοδωρίδης

Στο πιο ψηλό σκαλί στην ιεραρχία της ΟΥΕΦΑ που έχει… πατήσει ποτέ παράγοντας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, πατάει από την Παρασκευή ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος ανέλαβε χρέη ''αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα'' της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Στο πιο ψηλό σκαλί στην ιεραρχία της ΟΥΕΦΑ που έχει... πατήσει ποτέ παράγοντας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, πατάει από την Παρασκευή ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Ο κ.Θεοδωρίδης ανέλαβε χρέη "αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα" της ΟΥΕΦΑ, όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή της στη Μάλτα, κάτι που ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας.

Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης -ουσιαστικά- γίνεται το "νούμερο τρία" στην ιεραρχία της ΟΥΕΦΑ μετά τον Μισέλ Πλατινί (πρόεδρος) και τον Τζιάνι Ινφαντίνο (Γενικός Γραμματέας), αφού προηγήθηκε η επιτυχημένη θητεία του ως ''διευθυντής ομοσπονδιών''.

Ο κ.Θεοδωρίδης θα αντικαταστήσει τον Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος από την 1η Οκτωβρίου 2009 είχε προαχθεί σε Γενικό Γραμματέα της ΟΥΕΦΑ, αφήνοντας "κενή" τη θέση του αναπληρωτή.

Κατά πολλούς ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης αποτελούσε το "δεξί χέρι" του Μισέλ Πλατινί στην ΟΥΕΦΑ, κάτι που αποδείχθηκε μετά και τη σημερινή εξέλιξη.

Πρόκειται για μία ακόμη ένδειξη ότι ο κ.Θεοδωρίδης απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προέδρου της ΟΥΕΦΑ και μια πολύ μεγάλη υπόθεση για το ελληνικό ποδοσφαίρο, το οποίο -πλέον- έχει έναν άνθρωπο σε τόσο υψηλό πόστο στο ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x