Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα 2-0(Τελικό)

.

Ξεκίνησε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λάρισα, σε ένα ματς κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, στο άδειο γήπεδο των "Ζωσιμάδων". Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα μέσω του www.sport-fm.gr.

90+3' Τέλος του αγώνα

3' οι καθυστερήσεις

88’«Άγγιξε» το 3-0 ο ΠΑΣ. Ο Βιέρα κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα ύστερα από την κεφαλιά του Μπακαγιόκο.

84' Ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Σουτ του Σαϊτιώτη, η μπάλα στα χέρια του Βιέρα.

83’ Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Στη θέση του Σίσιτς ο Ανδράλας

82’ Αλλαγή για τη Λάρισα. Ο Τουάμα στη θέση του Ζέσους.

73' Αλλαγή για τη Λάρισα. Ο Πούρι στη θέση Ιγκλέσιας.

70' Ένταση και νεύρα στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων ύστερα από ένα δυνατό μαρκάρισμα του Φλάβιο στον Σίσιτς. Ο διαιτητής τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τους Φλάβιο,΄Σίσιτς και Μπλάζεκ

67' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Ντιμπαλά στη θέση του Τζάνη.

66' ΓΚΟΛ 2-0 για τον ΠΑΣ. Ο Σίσιτς και πάλι, που βρέθηκε εντός της μεγάλης περιοχής και αριστερά, με εξαιρετικό πλασέ στην αντίθετη γωνία, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

63’ Σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Σαϊτιώτης με αλλεπάλληλες προσποιήσεις «χόρεψε» την άμυνα των «βυσσινί» όμως το σουτ που επιχείρησε δεν απείλησε τον Βιέρα που μπλόκαρε με ευκολία την μπάλα.

60' Αλλαγή για την ΑΕΛ. Στη θέση του Κυριακίδη ο Ραντοσάβλιεβιτς

55' ΓΚΟΛ 1-0 για τον ΠΑΣ. Ο Ντάσιος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί βρέθηκε ο Σίσιτς που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

51’ Μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα. Ο Μπλάζεκ βρέθηκε απέναντι από τον Σικαλιά χωρίς όμως να καταφέρει να τον νικήσει. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ.

49’Καλό σουτ του Ντάσιου για τον ΠΑΣ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

46' Έναρξη του δεύτερου 45λεπτου.

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

38' Πρώτη ευκαιρία στον αγώνα για τη Λάρισα. Ο Μετίν έβγαλε τη σέντρα από έξω αριστερά στην καρδιά της άμυνας. Εκεί βρέθηκε ο Ζέσους όμως η κεφαλιά που επιχείρησε δεν προκάλεσε καμία ανησυχία στον Σικαλιά.

34' Ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Μιχαλόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, εντός της μικρής περιοχής και αριστερά, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε απελπιστικά άουτ, σπαταλώντας μια τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ της αναμέτρησης.

28' Ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ύστερα από λάθος του Βιέρα ο Ντάσιος βρέθηκε απέναντι στην εστία των "βυσσινί", αλλά προτίμησε να "σπάσει" την μπάλα στον συμπαίκτη του τον Σαΐτιώτη, με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί της Λάρισας.

25’ Πιο δυνατά έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι που ασκούν πίεση στα καρέ της εστίας του Βιέρα, χωρίς ωστόσο να έχουν δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη ευκαιρία.

17’ Ο Σίσιτς, εντός της μεγάλης περιοχής και δεξιά, γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι εκεί όπου βρισκόταν ο Μιχαλόπουλος που με πλασέ υπό πίεση την έστειλε ψηλά άουτ.

11' Οι δύο ομάδες δεν έχουν αποκτήσει ρυθμό στα πρώτα λεπτά του ματς με αποτέλεσμα να μην έχουν δημιουργηθεί φάσεις άξιες αναφοράς.

9' Πρώτο σουτ στον αγώνα από τον Μενδρινό, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης

*Το ματς διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών μετά την τιμωρία της έδρας του ΠΑΣ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Αρη. Οι οπαδοί των γηπεδούχων έχουν κατακλύσει τις ταράτσες των σπιτιών περιμετρικά του γηπέδου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Σικαλιάς, Ντάσιος, Σκαρντουέλι, Κώτσιος, Κούσας, Μαϊστόροβιτς, Μενδρινός, Μιχαλόπουλος, Σίσιτς, Σαϊτιώτης, Τζανής

ΛΑΡΙΣΑ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιέρα, Νταμπίζας, Κυριακίδης, Μετίν, Ζέσους, Φλάβιο, Βελάσκο, Σκάτσελ, Ιγκλέσιας, Μελίσσης, Μπλάζεκ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών)-Καράτζικας (Αθηνών)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x