Stoiximan Super League

Πατέρας: «Υποχρέωσή σας η νίκη»

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε, όπως άλλωστε συνηθίζει, ο Νικόλας Πατέρας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλησε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο οποίο η νίκη αποτελεί μοναδικός στόχος, ώστε να μην επιτρέψουν στον Ολυμπιακό να μειώσει τη διαφορά των οκτώ πόντων. Εκτός αποστολής ο Σωτήρης Νίνης, κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε, όπως άλλωστε συνηθίζει, ο Νικόλας Πατέρας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλησε με την παρουσία του στην προπόνηση να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο οποίο η νίκη αποτελεί μοναδικός στόχος, ώστε να μην επιτρέψουν στον Ολυμπιακό να μειώσει τη διαφορά των οκτώ πόντων.

«Δίνουμε έναν καθοριστικό αγώνα, αλλά εγώ πιστεύω σε εσάς. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και επιβάλλεται να είστε συγκεντρωμένοι και να τα δώσετε όλα. Είναι υποχρέωση σας να πάρετε τους τρεις βαθμούς και να διατηρήσετε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό» είπε απευθυνόμενος στους Γιώργο Καραγκούνη και Ζιλμπέρτο Σίλβα, απ’ τους οποίους ζήτησε να τα μεταφέρουν στους συμπαίκτες τους.

Χωρίς Νίνη στο ντέρμπι

Εκτός αποστολής για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:00, Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasport1) έμεινε ο Σωτήρης Νίνης. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός ακολουθούσε κανονικά το πρόγραμμα των δύο προηγούμενων ημερών (σήμερα έκανε ατομικό), όμως ο Νίκος Νιόπλιας τον έκρινε ανέτοιμο, μιας και έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Αντίθετα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα δώσει κανονικά το «παρών», αφού τόσο χθες, όσο και σήμερα προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και οι ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο υποχώρησαν εντελώς. Απ’ το μεγάλο ματς με την «Ένωση» θα λείψουν επίσης και οι Ρουκάβινα και Γκάμπριελ, οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους, ο Μαχλελής (αγωνίστηκε σήμερα με την Golden Team) και ο Καρνέζης.

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, ο 45χρονος τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ και Σπυρόπουλο. Την τριάδα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Ζιλμπέρτο, ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης. Στα δεξιά θα παίξει ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Λέτο και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σισέ.

Το μενού με το οποίο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία αφιερώθηκε σε παιχνίδι κατοχής μπάλας 5-2 και στη συνέχεια οι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν ταχύτητες. Έπειτα επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τακτική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x