Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Κοιτούν το ματς με τον ΠΑΣ

Στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Hellas OnLine, στρέφουν στον ΠΑΟΚ την προσοχή τους. Στον «Δικέφαλο» γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα με τους Γιαννιώτες και στόχος τους είναι να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης. «Στόχος μας είναι να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο», τόνισε ο Θανάσης Παπάζογλου στη «SportDay».

Στο αυριανό (17:00, Alpha) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Hellas OnLine, στρέφουν στον ΠΑΟΚ την προσοχή τους. Χθες το πρωί οι παίκτες του «Δικεφάλου» ακολούθησαν ένα χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης και ο Φερνάντο Σάντος τούς επισήμανε τις αδυναμίες που επέδειξαν στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Ο Πορτογάλος τεχνικός προτίθεται να παρατάξει με την καλύτερη δυνατή σύνθεση τους Θεσσαλονικείς, αφού το αυριανό ματς είναι νοκ-άουτ και δεν υπάρχει η δυνατότητα να διορθωθεί το όποιο λάθος.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα με τους Γιαννιώτες και στόχος τους είναι να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης. Η μόνη αλλαγή που αναμένεται να κάνει ο κ. Σάντος είναι ότι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς θα πάρει τη θέση του Εντίνιο στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, ο Βλάνταν Ιβιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του ποδιού και σήμερα θα αποφασιστεί αν θα ταξιδέψει στα Γιάννενα. Αυτή τη στιγμή η συμμετοχή του Σέρβου μέσου κρίνεται αμφίβολη. Από την πλευρά του, ο Εντίνιο έκανε διπλή θεραπεία χθες, πατούσε πολύ πιο άνετα το πόδι του, αλλά οι πιθανότητες συμμετοχής του στον αυριανό αγώνα είναι ελάχιστες.

Παπάζογλου: «Η τύχη μού χρωστούσε γκολ»

Χαρούμενος που πέτυχε το πρώτο του γκολ στη Superleague με τη φανέλα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Θανάσης Παπάζογλου, μιλώντας στη «SportDay».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο νεαρός επιθετικός στη «SportDay»:

Συμφωνείς ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μια μέτρια εμφάνιση; Πού οφείλεται αυτό; Μήπως στη χαλαρότητα που επήλθε μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό;

«Πραγματικά κάναμε άσχημο παιχνίδι, αλλά είναι πολύ θετικό ότι ακόμη και σε μια τέτοια βραδιά καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δεν θεωρώ ότι χαλαρώσαμε επειδή κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και κατά κάποιο τρόπο εφησυχάσαμε. Απλώς δεν μας βγήκε το παιχνίδι, δεν κάναμε αυτό που έπρεπε σε ένα σημαντικό κομμάτι του αγώνα. Εστω κι έτσι, δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος και τα καταφέραμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και οργανωμένο αντίπαλο».

Ηταν και το πρώτο σου γκολ στο πρωτάθλημα...

«Ναι. Πρώτη φόρα σκόραρα στη Σούπερ Λίγκα, αλλά αυτό που με ικανοποίησε περισσότερο ήταν ο τρόπος που το πανηγύρισε και ο κόσμος. Αυτό μου έδωσε μεγαλύτερη χαρά».

Σας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού;

«Βλέπουμε τους δικούς μας αγώνες και μετά περιμένουμε κάποια στραβοπατήματα των αντιπάλων. Αυτή είναι η αλήθεια. Στόχος μας είναι να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο».

Ρουμανικά Μέσα Ενημέρωσης έγραφαν χθες ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έχει την πρώτη ευκαιρία για να αποκτήσει από την Πόρτο τον Κριστιάν Σαπουνάρου. Είναι ο πολύ καλός Ρουμάνος διεθνής δεξιός μπακ που πριν από δύο χρόνια έφυγε από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου για την Πόρτο. Από τον ΠΑΟΚ διαψευδόταν η πληροφορία, για έναν παίκτη που κανείς δεν ξέρει αν το ερχόμενο καλοκαίρι μπορεί -υπό προϋποθέσεις, ακόμη και ως δανεικός- να απασχολήσει τον «Δικέφαλο».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x