Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Συζήτηση για τις πληρωμές

Μία μικρή καθυστέρηση στις πληρωμές έφερε προσωρινή… αναστάτωση στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές περίμεναν να εξοφληθούν από τη διοίκηση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και για το λόγο αυτό μετά το πέρας της προπόνηση της Δευτέρας έγινε συζήτηση παρουσία του Ζήση Βρύζα στα αποδυτήρια της ομάδας. Eκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο ο Ίβιτς.

Μία μικρή καθυστέρηση στις πληρωμές έφερε προσωρινή… αναστάτωση στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές περίμεναν να εξοφληθούν από τη διοίκηση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και για το λόγο αυτό μετά το πέρας της προπόνηση της Δευτέρας έγινε συζήτηση παρουσία του Ζήση Βρύζα και του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στα αποδυτήρια της ομάδας. Οι παίκτες έλαβαν τη διαβεβαίωση πως θα εξοφληθούν ως τις 15 Φεβρουαρίου και το θέμα θεωρείται ήδη λήξαν. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν πως παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ, είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντί τους και εμφανίστηκαν διατεθειμένοι να κάνουν λίγο υπομονή.

Εκτός ο Βλάνταν, μέσα ο Εντίνιο

Τελικά ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα δώσει το «παρών» στο αυριανό (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Alpha) παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Hellas OnLine. Ο Σέρβος μέσος ταλαιπωρείται από ισχιαλγία και έμεινε εκτός αποστολής του «Δικεφάλου», ενώ στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος βρίσκεται ο Εντίνιο (αν και οι πιθανότητες συμμετοχής του στον αγώνα με τους Γιαννιώτες είναι ελάχιστες).

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε βίντεο στους παίκτες και στη συνέχεια εκείνοι επιδόθηκαν σε ασκήσεις αποθεραπείας στο γυμναστήριο. Η αποστολή αποτελείται από τους Χαλκιά, Κρέσιτς, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Κριστιάνο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Γκαρσία, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο. Εκτός έμειναν ο Ίβιτς και οι τραυματίες Τσιρίλο, Φιλόμενο, όπως και οι Μουν, Βερόν, Κουτζαβασίλης.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα με τον ΠΑΣ και στόχος τους είναι να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης. Η μόνη αλλαγή που αναμένεται να κάνει ο κ. Σάντος είναι ότι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς θα πάρει τη θέση του Εντίνιο στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

* Η διάθεση των μετοχών της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x