Stoiximan Super League

Ατυχία με Αραμπατζή

Απών τουλάχιστον από το προσεχές ματς της ΑΕΚ κόντρα στη Skoda Ξάνθη θα είναι ο Γιάννης Αραμπατζής. Ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» τραυματίστηκε στο χέρι στον αριστερό καρπό κόντρα στον Παναθηναϊκό και η μαγνητική τομογραφία που έβγαλε έδειξε πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης το λιγότερο για μία εβδομάδα. Αμφίβολος ο Μαντούκα, απών λόγω καρτών ο Γιάχιτς. «Κάνω υπομονή», ο Γκερέιρο.

Απών τουλάχιστον από το προσεχές ματς της ΑΕΚ κόντρα στη Skoda Ξάνθη θα είναι ο Γιάννης Αραμπατζής. Ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» τραυματίστηκε στον αριστερό καρπό στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και η μαγνητική τομογραφία που έβγαλε έδειξε πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης το λιγότερο για μία εβδομάδα. Συνεπώς, κάτω από τα δοκάρια των «κιτρινόμαυρων», μετά από απουσία πέντε αγώνων, θα εμφανιστεί ο Σεμπαστιάν Σάχα. Τελευταία συμμετοχή του Αργεντινού γκολκίπερ ήταν στις 20 Δεκεμβρίου, στην ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Απών από το ματς με τη Skoda Ξάνθη θα είναι και ο Σάνελ Γιάχιτς, αφού σε αυτόν θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές που επισύρει η συμπλήρωση δέκα κίτρινων καρτών. Ο 28χρονος Βόσνιος αμυντικός, που έχει «κιτρινιστεί» στις 10 από τις 14 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα, θα λείψει και από το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής απέναντι στον Εργοτέλη.

Αμφίβολη για το ματς με τους Ακρίτες είναι η συμμετοχή του Γκουστάβο Μαντούκα, ο οποίος έχει τράβηγμα στον δεξιό γλουτιαίο, όπως και του Παναγιώτη Ταχτσίδη, που από το νοσοκομείο της Κορίνθου μετέβη στο Ιατρικό Κέντρο της Αθήνας για να εξεταστεί, μετά το τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της Κυριακής. Η κατάσταση του νεαρού μέσου πάντως δεν εμπνέει ανησυχία.

Από τους επτά έμειναν οι πέντε

Η ΑΕΚ είχε την πρόθεση να παραχωρήσει επτά παίκτες στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά τελικώς έφυγαν μόλις δύο εξ αυτών. Ο λόγος για τον Ίλιε Ιορντάκε, που μετακόμισε δανεικός ως το καλοκαίρι στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, αλλά και τον Χουανφράν, ο οποίος μετακόμισε στη Λεβάντε και αποτελεί οριστικά παρελθόν για την «Ένωση». Αντίθετα, στο δυναμικό της ομάδας παραμένουν οι Παυλής, Ενσαλίβα (που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι), Γιαχάγια, Ρίκκα και Άρτσε (που είναι δανεικός ως τον Ιούνιο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x