Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πίτου, Βέρα και Ριμόλντι

Τρεις μεταγραφές μαζεμένες ολοκλήρωσε ο Ηρακλής στο φινάλε της προθεσμίας για την ενίσχυση των ομάδων. Οι «κυανόλευκοι» απέκτησαν έναν παλιό τους γνώριμο, τον 25χρονο Αργεντινό μέσο Σεμπαστιάν «Πίτου» Γκαρσία, που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, τον 30χρονο Αργεντινό μεσοαμυντικό Λούκας Ριμόλντι και τον 24χρονο Παραγουανό αμυντικό Φρέντι Βέρα.

Τρεις μεταγραφές μαζεμένες ολοκλήρωσε ο Ηρακλής στο φινάλε της προθεσμίας για την ενίσχυση των ομάδων. Οι «κυανόλευκοι» απέκτησαν έναν παλιό τους γνώριμο, τον Σεμπαστιάν «Πίτου» Γκαρσία, με τον Αργεντινό να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους επιστρέφοντας στο «Καυταντζόγλειο» μετά από μόλις έξι μήνες απουσίας.

«Είμαι ευτυχισμένος από την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα σχετικά με τη συνέχεια της καριέρας μου, καθώς επέστρεψα στην ομάδα με την οποία έχω δεθεί και στην οποία έρχομαι για να προσφέρω με όλη τη ψυχή μου. Αισθάνομαι σαν να μην έλειψα ούτε μέρα από την ομάδα και η επιθυμία μου να πετύχω πολλά με τον ΗΡΑΚΛΗ είναι πολύ μεγάλη», δήλωσε ο 25χρονος άσος, που είχε φέτος 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο με τον Άρη, από τον οποίο αποδεσμεύτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Παράλληλα, ο Ηρακλής απέκτησε και τον Λούκας Ριμόλντι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό . Ο 30χρονος Αργεντινός μεσοαμυντικός, που είχε 13 συμμετοχές φέτος στη Β’ Εθνική, υπέγραψε ως το τέλος της σεζόν με το «Γηραιό», όπως επίσης και ο 24χρονος Παραγουανός κεντρικός αμυντικός Φρέντι Βέρα, ο οποίος αποκτήθηκε δανεικός από τη Ρούμπιο Νου ως τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x