Stoiximan Super League

Κουζάν: «Πρόκληση η Λάρισα»

Ευτυχής για τη μεταγραφή του στη Λάρισα (με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από τη Χαλ) και αποφασισμένος να αγωνιστεί ακόμη και στο κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό στο «Αλκαζάρ», δήλωσε ο Ντανιέλ Κουζάν, κατά την άφιξή του στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες

Ευτυχής για τη μεταγραφή του στη Λάρισα (με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από τη Χαλ) και αποφασισμένος να αγωνιστεί ακόμη και στο κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό στο «Αλκαζάρ», δήλωσε ο Ντανιέλ Κουζάν, κατά την άφιξή του στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο επιθετικός από την Γκαμπόν ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αφού οι βαλίτσες του δεν έφτασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και από την Τετάρτη θα αρχίσει προπονήσεις με τους «βυσσινί».

«Είναι πρόκληση η μετακίνησή μου στη Λάρισα και είμαι βέβαιος πως θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για μένα. Δεν ξέρω πολλά πράγματα για την ΑΕΛ, αλλά θα φροντίσω να μάθω. Είδα, πάντως, ορισμένα ευρωπαϊκά ματς του συλλόγου, την περίοδο που αγωνίστηκε στο Κύπελλο UEFA», τόνισε, ενώ για το λόγο που επέλεξε να αγωνιστεί στη Λάρισα, είπε: «Θέλω να παίξω μπάλα. Να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Θέλω να αγωνίζομαι και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν μου αρέσει να κάθομαι στον πάγκο».

Όσο για την αγωνιστική του ετοιμότητα, ανέφερε: «Είμαι έτοιμος να παίξω. Ήμουν και στο Κόπα Άφρικα και είμαι σε καλή κατάσταση. Μπορώ να αγωνιστώ ακόμη και την Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αν γίνει αυτό, θα επιδιώξω να σκοράρω και να κερδίσουμε τον αγώνα», τόνισε, ενώ κληθείς να δώσει μια υπόσχεση στον κόσμο της Λάρισας, είπε: «Είμαι επιθετικός περιοχής. Η δουλειά μου είναι να αγωνίζομαι και να σκοράρω. Αυτό θέλω να κάνω και με την ΑΕΛ και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x