Stoiximan Super League

«Δεν έχει υπάρξει επαφή»

Καμία επαφή δεν έχει υπάρξει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερνέστο Βαλβέρδε. «Δεν θα πάει σε άλλη ομάδα αυτή την περίοδο. Θα ηρεμήσει και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε ο μάνατζέρ του στη «SportDay». Δεν σταματούν τα προβλήματα τραυματισμών στους Πειραιώτες. Εντός της ημέρας θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε χθες το βράδυ ο Ντουντού.

Καμία επαφή δεν έχει υπάρξει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, προκειμένου ο Βάσκος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό είναι κάτι που τονίζει η «ερυθρόλευκη» διοίκηση, ενώ αναφέρει ότι το δίδυμο Μπάντοβιτς-Νινιάδης θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του 45χρονου προπονητή, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, δήλωσε στη «SportDay»: «Ο Ερνέστο θα ξεκουραστεί, δεν θα πάει σε άλλη ομάδα αυτή την περίοδο. Θα ηρεμήσει και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει. Θα πάρει με ηρεμία τις αποφάσεις του», ενώ επανέλαβε και εκείνος ότι δεν έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι Πειραιώτες φαίνεται να μην έχουν αναζητήσει ακόμα τον προπονητή που θα αναλάβει να «χτίσει» την ομάδα, ενώ στα υπ’ όψιν φέρεται να βρίσκεται ο Χοακίν Καπαρός (που πιθανότατα έχει προτείνει ο Πεπ Σεγούρα).

Αγωνία για Ντουντού

Δεν σταματούν τα προβλήματα τραυματισμών στον Ολυμπιακό. Εντός της ημέρας θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε χθες το βράδυ ο Ντουντού. Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο Βραζιλιάνος μέσος αισθανόταν ενοχλήσεις στο πέλμα του αριστερού του ποδιού και όσο περνούσαν οι ώρες οι πόνοι εντείνονταν, στο σημείο που ο παίκτης να μην μπορεί να περπατήσει και να κουτσαίνει.

Ο γιατρός της ομάδας Γιάννης Αναγνωστόπουλος πήρε τον 27χρονο χαφ και τον πήγε στον Ιατρικό Κέντρο, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Σήμερα θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι ο Ντουντού δεν θα αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» ελπίζει ότι ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει σύντομα στη δράση, αφού οι υπηρεσίες του κρίνονται ιδιαίτερα πολύτιμες και θα χρειαστούν στην προσπάθεια της ομάδας να διεκδικήσει με όποιες πιθανότητες έχει την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Εν τω μεταξύ, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς προτίθεται να «ενεργοποιήσει» τον Λεντέσμα, δεδομένου ότι είναι τραυματίας ο Ντουντού και οι Μαρέσκα-Λεονάρντο θα απουσιάσουν (έχουν συμπληρώσει κάρτες) στα παιχνίδια με Εργοτέλη και Ατρόμητο, αντίστοιχα.

Από την πλευρά του, ο Ματ Νταρμπισάιρ υπέστη κάκωση στο ζυγωματικό και τις επόμενες δύο ημέρες αναμένεται να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα. Ο Άγγλος επιθετικός θα τεθεί στη διάθεση του Μπάντοβιτς για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αφού θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

* Από νωρίς χθες το μεσημέρι υπήρχαν δημοσιεύματα στην Αγγλία που ανέφεραν ότι ο Βασίλης Τοροσίδης θα γινόταν παίκτης της Λίβερπουλ! Ο Ολυμπιακός χθες είχε ρεπό, αλλά έγινε γνωστό ότι ο διεθνής μπακ-χαφ δεν είχε αναχωρήσει για το Νησί, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εν τω μεταξύ, σήμερα ο «Τόρο» θα επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, αφού προχθές πονούσε πολύ και κατέβαλε προσπάθεια για να μη γίνει αλλαγή.

* Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, στο Καραϊσκάκη, θα τελεστεί το μνημόσυνο στη μνήμη των 21 θυμάτων της «Θύρας 7», που πριν από 29 χρόνια έχασαν τη ζωή τους στο στάδιο Καραϊσκάκη.

* Προβληματισμένος από όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Έντσο Μαρέσκα, του οποίου η αντίδραση κατά την αντικατάσταση του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν πέρασε απαρατήρητη. Οι Πειραιώτες δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια στο θέμα και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα έχει μια συνάντηση μαζί του για να συζητήσουν. Ο Ιταλός δείχνει προβληματισμένος από τις συνεχείς αλλαγές προπονητών, αλλά η αντίδρασή του δεν ήταν η πρέπουσα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x