Stoiximan Super League

Live: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 4-0(Τελικό)

Εντυπωσιακή νίκη 4-0 πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες» στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Ντιμπαλά στο 8’ και στο 81', Κούσας στο 24’ και Σνάουτσνερ με αυτογκόλ στο 43’ τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Ένταση λίγο πριν την έναρξη με περίπου 500 οπαδούς του «Δικεφάλου». Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr όλες τις εξελίξεις.

90'+ 3' Τέλος της αναμέτρησης

90' +2' Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Μπακαγιόκο βρέθηκε απέναντι από τον Χαλκιά, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

3' Οι καθυστερήσεις της αναμέτρησης

81' ΓΚΟΛ 4-0 για τον ΠΑΣ. Ο Ντιμπαλά «σκότωσε» με έναν κεραυνό που εξαπέλυσε τον Χαλκιά και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

80' Κίτρινη κάρτα στον Ντάσιο του ΠΑΣ

78' Κίτρινη κάρτα στο Σαβίνι του ΠΑΟΚ

74' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Μπουχάν αντί του Ρόβα.

70' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Σαβίνι στη θέση του Λίνο.

67' Αποβάλλεται ο Νίκος Αναστόπουλος και αποθεώνεται από τον κόσμο κατά την αποχώρησή του!

62' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Κοντογουλίδης αντί του Αράς.

60' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Εντίνιο στη θέση του Σνάουτσνερ.

57' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Τζάνης αντί του Καζναφέρη.

51' Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με συνεχόμενα σουτ να κοντράρουν στους αμυντικούς και τον Σικαλιά τελικά να μπλοκάρει.

46' Έναρξη του δευτέρου μέρους.

45'+3' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45' Τρία λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

43' ΓΚΟΛ 3-0 Ο ΠΑΣ! Εκπληκτική ενέργεια του Μπακαγιόκο από δεξιά και σέντρα στην καρδιά της περιοχής, με τον Σνάουτσνερ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθεια του να διώξει.

33' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μουσλίμοβιτς μπαίνει αντί του Κουτσιανικούλη.

29' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Μπακαγιόκο.

28' Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ. Ο Παπάζογλου πιάνει κεφαλιά μετά από σέντρα του Φωτάκη, αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι.

24' ΓΚΟΛ 2-0 Ο ΠΑΣ! Από εκτέλση φάουλ του Κανακούδη στο δεύτερο δοκάρι, ο Κούσας πετάγεται πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά κάνει το 2-0.

24' Κίτρινη κάρτα θα δει ο Γκαρσία.

Συμπληρώνεταιι το πρώτο τέταρτο στην αναμέτρηση, χωρίς κάποια άλλη φάση πέρα του γκολ. Σε πολύ κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος θυμίζει περισσότερο βούρκο και δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

8' ΓΚΟΛ 1-0 Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ! Ο Καζναφέρης κάνει πολύ ωραία ενέργεια από τα δεξιά και ο Ντιμπαλά που γίνεται κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, σουτάρει και νικάει τον Χαλκιά.

2' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Βιτόλο.

1' Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σικαλιάς, Ντάσιος, Κανακούδης, Ντιμπαλά, Μπακαγιόκο, Αράς (62' Κοντογουλίδης), Ανδράλας, Κούσας, Μαϊστόροβιτς, Καζναφέρης (57' Τζάνης), Ρόβας (74' Μπουχάν).

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Λίνο (70' Σαβίνι), Φωτάκης, Κουτσιανικούκης (33' Μουσλίμοβιτς), Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ (60' Εντίνιο).

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς). Βοηθοί: Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Γκάγκας (Λάρισας)
Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες".

*Ένταση δημιουργήθηκε λίγο μετά τις 16:00, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, όταν περίπου 500 φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν έξω από τη θύρα 7 του γηπέδου των «Ζωσιμάδων». Αμέσως βρέθηκαν εκεί δυνάμεις των ΜΑΤ με στόχο να αποτρέψουν την είσοδό τους. Νωρίτερα είχαν στηθεί μπλόκα στην Εγνατία Οδό από την αστυνομία με στόχο να μην είναι εφικτή η πρόσβαση εκδρομέων από τη Θεσσαλονίκη στα Γιάννενα. Κάποιοι όμως μεμονωμένα κατάφεραν να περάσουν.

*Οι περίπου 5.000 κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των γηπεδούχων αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο. Ελάχιστα τα εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία και για να τα αγοράσει κανείς θα έπρεπε να επιδεικνύει αστυνομική ταυτότητα, ώστε να αποδείξει ότι είναι κάτοικος της περιοχής. Δεν πρόκειται να ανοίξει τις θύρες στα «πέταλα», όπου συνήθως κάθονται οι φιλοξενούμενοι, η διοίκηση του ΠΑΣ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x