Stoiximan Super League

Φουλ για τους «4»!

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Hellas OnLine θέλει να εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται σήμερα (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Alpha) την Καλλιθέα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Νίκος Νιόπλιας προτίθεται να παρατάξει με αρκετές αλλαγές το «τριφύλλι», αλλά θα χρησιμοποιήσει τέσσερις βασικούς παίκτες. Στόχος της Καλλιθέας είναι να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή εμφάνιση, δικαιολογώντας την παρουσία της στους «8» του θεσμού.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Hellas OnLine θέλει να εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται σήμερα (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Alpha) την Καλλιθέα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι «πράσινοι» θέλουν να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς και να μην επαναληφθεί το «θρίλερ» που έζησαν στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης με τον Πιερικό, τον οποίο νίκησαν (2-1) στα τελευταία της αναμέτρησης, με γκολ του Κλέιτον. Ο Νίκος Νιόπλιας προτίθεται να παρατάξει με αρκετές αλλαγές το «τριφύλλι», αλλά θα χρησιμοποιήσει τέσσερις βασικούς παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γκαλίνοβιτς και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Σεϊταρίδη, Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι και Δάρλα. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα παίξουν ο Σιμάο και ο Καραγκούνης. Αριστερό χαφ θα είναι ο Λέτο, δεξί ο Χριστοδουλόπουλος. Πιο «ελεύθερο ρόλο» θα έχει ο Κλέιτον και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Σαλπιγγίδης, Πετρόπουλος, Κατσουράνης, Καντέ, Βύντρα, Μαχλελής και Μαρίνος. Εκτός έμειναν οι Γκάμπριελ (ατομικό), Ρουκάβινα και Νίνης (ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα και ο αμφίβολος είναι για το ματς της Κυριακής με τη Λάρισα), αλλά και οι Ζιλμπέρτο Σίλβα (έκανε θεραπεία) και Τζόρβας για λόγους ξεκούρασης.

Ο 45χρονος προπονητής θα ξεκινήσει τον Σισέ, επειδή θέλει ο Γάλλος να επιστρέψει στο γκολ και να ανέβει ψυχολογικά. Οι Λέτο, Καραγκούνης παράλληλα έγιναν αλλαγή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα παίξουν από την αρχή, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να εξασφαλίσει το συντομότερο την πρόκριση.

Με το μυαλό στον… Παναργειακό

Στόχος της Καλλιθέας είναι να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δικαιολογώντας την παρουσία της στους «8» του θεσμού. Ο Στάθης Σταθόπουλος υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Τσάνα (είχε αποβληθεί στον κυριακάτικο αγώνα με τη Ζάκυνθο) και ζήτησε από τους παίκτες να παρουσιαστούν σοβαροί απέναντι στους «πράσινους», ενόψει του ματς με τον Παναργειακό.

Η αρχική ενδεκάδα της Καλλιθέας θα αποτελείται από τους Αθανασόπουλο (τερματοφύλακας), Μουσταφίδη (δεξί μπακ), Κουτρουμπή, Κισκαμπάνη (κεντρικοί αμυντικοί), Γουσούλη (αριστερό), Κασταρό (δεξί χαφ), Ηρακλή, Φουντουκίδη (στο κέντρο της μεσαίας γραμμής), Πλατέλλα (αριστερό χαφ), Παπαναστασίου και Καραδήμο (το επιθετικό δίδυμο). Η αποστολή θα γίνει γνωστή λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα.

* Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Παναθηναϊκός-Καλλιθέα, εισιτήρια (κοστίζουν από δέκα έως σαράντα ευρώ) θα πωλούνται από τα εξής σημεία: στη Λ. Αλεξάνδρας (θύρα 4) από τις 10:00 έως τις 13:00, στη Λ. Κύμης και στον σταθμό Ειρήνη από τις 10:00 έως τις 17:00 και στο εκδοτήριο στη Β/Α είσοδο (Λ. Κηφισίας),που θα είναι ανοιχτό από τις 14:00 έως τις 17:00.

Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης

Τρίτη 02/02/2010

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 4-0
(8’, 81’ Ντιμπαλά, 24’ Κούσας, 43’ αυτογκόλ του Σνάουτσνερ)

Τετάρτη 03/02/2010

Παναθηναϊκός-Καλλιθέα (17:00)

Τετάρτη 10/02/2010

SKODA Ξάνθη-Αρης (17:00)

Καβάλα-Πανιώνιος (17:00)

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x