Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Συγγνώμη από Κουτσιανικούλη

Με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να ζητά συγγνώμη από τον προπονητή του και τους συμπαίκτες του άρχισε η προπόνηση της Τετάρτης στον ΠΑΟΚ. Ευθύνες στους παίκτες για την δημιουργία αναστάτωσης πριν το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα ρίχνουν οι διοικούντες την ΠΑΕ.

Με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να ζητά συγγνώμη από τον προπονητή του και τους συμπαίκτες του άρχισε η προπόνηση της Τετάρτης στον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός επιθετικός έδωσε εξηγήσεις στον Φερνάντο Σάντος για την αντίδρασή του κατά την αντικατάστασή του στο παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο “Hellas On Line”. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε να μην έχει διάθεση να επιμείνει σε αγωνιστική τιμωρία του παίκτη, κάτι που όμως δεν πρόκειται να συμβεί και από την διοίκηση, η οποία θα καλέσει τον Κουτσιανικούλη να απολογηθεί.

Μετά από την συνομιλία που είχε με τον Φερνάντο Σάντος ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ζήτησε «συγγνώμη» και από τους συμπαίκτες του.

Εξηγήσεις για την στάση τους στην προπόνηση της Δευτέρας, δηλαδή, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε η διοίκηση της ΠΑΕ από τους παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές κατηγορούνται ότι δημιούργησαν ένα κλίμα αναστάτωσης επικαλούμενοι οικονομικούς λόγους και άλλα θέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας συναντήθηκαν σήμερα και συζήτησαν για το θέμα και πήραν κάποιες αποφάσεις, τις οποίες πρόκειται να ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες στους παίκτες.

Προπόνηση…

Οι Ίβιτς και Τσιρίλο προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή. Από το παιχνίδι αυτό θα απουσιάσει ο Πάμπλο Κοντρέρας ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής για την συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών. Εκτός του προγράμματος του Φερνάντο Σάντος έμεινε και ο Πάμπλο Γκαρσία, λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι, όμως δε δείχνει σοβαρό το πρόβλημά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x