Stoiximan Super League

Ορτίθ: «Από τους καλύτερους στον κόσμο ο Κούπερ»

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που ο Θέσαρ Ορτίθ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, όπως τόνισε κατά την επίσημη παρουσίασή του ο Ισπανός αμυντικός. Τον λόγο πήρε και ο κ. Σαρρής, εκ μέρους της διοίκησης και, ο οποίος, ευχήθηκε στον παίκτη να έχει υγεία.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που ο Θέσαρ Ορτίθ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, όπως τόνισε κατά την επίσημη παρουσίασή του ο Ισπανός αμυντικός. Τον λόγο πήρε και ο κ. Σαρρής, εκ μέρους της διοίκησης και, ο οποίος, ευχήθηκε στον παίκτη να έχει υγεία.

Για το κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει και τον ίδιο η παρουσία δύο έμπειρων κεντρικών αμυντικών, όπως ο Νασούτι και ο Ρονάλντο Γκιάρο, υπογράμμισε: «Ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να κερδίσεις μία θέση και να μπεις στον αγωνιστικό χώρο σαν βασικός. Πιστεύω όμως πολύ στον εαυτό μου και αν αποδώσω αυτά που πρέπει και δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις, θα έρθει το αποτέλεσμα που πρέπει».

Για την παρουσία του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο και πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε στην απόφαση του επισήμανε: «Το σημαντικό για μένα είναι ο προπονητή. Ο κ. Κούπερ είναι από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και είμαι σίγουρος ότι θα με βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη της καριέρας μου. Θα μάθω πολλά από τον άνθρωπο αυτό».

Ο Ορτίθ ομολόγησε έπειτα ότι: «Οι πληροφορίες που έχω για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι λίγες. Όμως ξέρω ότι έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν δυνατές ομάδες και είναι δυνατό γενικά ως πρωτάθλημα».

Για τους φετινούς στόχους του Άρη τόνισε: «Υπάρχει μία πολύ καλή ομάδα με πολύ ποιότητα. Είμαι σίγουρος ότι αρχικά η ομάδα πρέπει να βγει στην Ευρώπη όμως έτσι όπως βλέπω τα πράγματα μπορεί να παλέψει και για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την ακριβή του θέση στο γήπεδο και για τις θέσεις που μπορεί γενικά να προσφέρει επισήμανε: «Εγώ από μικρός αγωνίζομαι ως στόπερ. Σε αυτή την θέση έχω συνηθίσει. Στην δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο έπαιξα και ως δεξί μπακ. Είμαι όμως ένας κεντρικός αμυντικός που έχω την δυνατότητα να αγωνίζομαι και δεξιά».

Για την παρομοίωση που του είχαν κάνει ως «νέο Πουγιόλ» στην Ισπανία δήλωσε: «Καταλαβαίνετε ότι για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή είναι μεγάλο θέμα να τον παρουσιάζουν με τον Πουγιόλ που είναι ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς στον κόσμο».

Για τον κόσμο του Άρη, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων» είπε: «Έχω μάθει ότι στην Ελλάδα ζείτε το ποδόσφαιρο με μεγάλη ένταση. Οι οπαδοί της δικής μας ομάδα έχω μάθει ότι είναι από τους πιο φανατικούς και ακολουθούν παντού την ομάδα. Ελπίζω να με αγκαλιάσουν και εμένα σαν μέλος της ομάδας».

Για τη συνέχεια, γενικά, της καριέρας του στη χώρα μας τόνισε: «Στην Ελλάδα έχω πολλές ελπίδες να καθιερωθώ και πιστεύω ότι με βοηθήσει αυτό στην εξέλιξη μου σαν ποδοσφαιριστή. Αν τα καταφέρω, γιατί όχι να μην έχω και ένα πιο μακρύ μέλλον στη χώρα σας».

Από την πλευρά του, ο κ. Σαρρής τόνισε: «Να έχει την υγεία του, να είναι γερός και να έχει επιτυχίες με την ομάδα. Να τον χαρούμε στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x