Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Επίκειται τιμωρία!

Στα γραφεία του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν χθες ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο Ζήσης Βρύζας και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Οι τρεις άνδρες αναφέρθηκαν στο θέμα των πληρωμών και της αναστάτωσης που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια την περασμένη Δευτέρα. Ο Ζαγοράκης εμφανιζόταν αποφασισμένος να μάθει για ποιον λόγο οι ποδοσφαιριστές ζητούσαν εξηγήσεις για το συγκεκριμένο θέμα και ήθελε να εξακριβώσει πώς διέρρευσε η συζήτηση στον Τύπο.

Στα γραφεία του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν χθες ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο Ζήσης Βρύζας και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Οι παράγοντες του «Δικεφάλου» θέλησαν να συζητήσουν την κατάσταση που δημιουργήθηκε μία ημέρα πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και διαπίστωσαν ότι οι παίκτες χαλάρωσαν μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι τρεις άνδρες αναφέρθηκαν στο θέμα των πληρωμών και της αναστάτωσης που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια την περασμένη Δευτέρα.

Ο Ζαγοράκης εμφανιζόταν αποφασισμένος να μάθει για ποιον λόγο οι ποδοσφαιριστές ζητούσαν εξηγήσεις για το συγκεκριμένο θέμα και ήθελε να εξακριβώσει πώς διέρρευσε η συζήτηση στον Τύπο. Οι Ζαγοράκης, Βρύζας και Κονσεϊσάο πήραν κάποιες αποφάσεις και θα γίνουν γνωστές μετά τη σημερινή προπόνηση της ομάδας. Ολα δείχνουν πως θα πρόκειται για μία ομαδική ποινή (πρόστιμο κατά πάσα πιθανότητα) και όχι για μεμονωμένες αποφάσεις που θα αφορούν συγκεκριμένους παίκτες.

Όσον αφορά τον Βασίλη Κουσιανικούλη, ο κ. Σάντος άκουσε τον νεαρό διεθνή μέσο και δεν θα δοθεί συνέχεια στο θέμα. Η διοίκηση, όμως, προτίθεται να επιβάλει έξτρα πρόστιμο στον 22χρονο παίκτη.

Το έγγραφο στην ΠΑΕ

Η «SportDay» αποκάλυψε ένα γεγονός το οποίο αποδεικνύει και την προχειρότητα των μέτρων που ελήφθησαν (;) για το συγκεκριμένο παιχνίδι και την προσέλευση των φίλων του ΠΑΟΚ. Το επίσημο έγγραφο από το Υπουργείο Πολιτισμού, που ενημερώνει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών, έφθασε στα γραφεία του «Δικεφάλου του Βορρά» την Τρίτη στις 16:00, μόλις τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Εν τω μεταξύ, οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ έχουν ακόμη στα χέρια τους την απόφαση που ελήφθη στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, εκεί που αναγράφεται (δεν είναι λόγια, αλλά επίσημο έγγραφο υπογεγραμμένο από την Αστυνομία) ότι τον αγώνα θα μπορούν να παρακολουθήσουν και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που δεν θα έχουν διακριτικά της ομάδας

* Δύσκολα θα δώσουν ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Μπρούνο Τσιρίλο το «παρών» στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ηρακλή. Ο Σέρβος μέσος έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στο ισχίο, ενώ ο Ιταλός ακολούθησε θεραπεία μαζί με τους Φιλομένο και Πάμπλο Κοντρέρας (υπέστη κάκωση έσω πλαγίου, αλλά είναι και τιμωρημένος στα δύο επόμενα ματς). Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Γκαρσία, αν και δεν προπονήθηκε χθες, θα παίξει κόντρα στον «Γηραιό».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x