Stoiximan Super League

Σαγκανόφσκι: «Έχουμε λαμπρό μέλλον»

Χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Ατρόμητο και αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας δήλωσε ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι μιλώντας στην πολωνική έκδοση του «Eurosport». «Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, έχει καλή θέση στη βαθμολογία και έχει έναν πολύ ικανό προπονητή. Γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω εδώ. Πιστεύω πως το μέλλον μας είναι λαμπρό», τόνισε ο 31χρονος επιθετικός.

Χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Ατρόμητο και αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας δήλωσε ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι μιλώντας στην πολωνική έκδοση του «Eurosport». Ο 31χρονος Πολωνός φορ φάνηκε ανακουφισμένος από τη λήξη της… περιπέτειάς του στη Σαουθάμπτον, όπου ήταν παραγκωνισμένος.

«Ευτυχώς κατάφερα να φύγω από τη Σαουθάμπτον. Το καλοκαίρι είχα εκφράσει στον προπονητή μου, Άλαν Πάρντιου, την επιθυμία να φύγω κι εκείνος συναίνεσε. Όταν όμως δεν κατάφερα να βρω ομάδα και τον ενημέρωσα πως θα μείνω για μισό χρόνο ακόμη, είπε πως δεν με υπολογίζει. Το είπε και το έκανε. Έκανα προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, αλλά δεν αγωνιζόμουν. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για μένα και δεν θέλω να τη σκέφτομαι», τόνισε.

Όσο για την απόφασή του να ενταχθεί στον Ατρόμητο, είπε: «Χαίρομαι που ήρθα στον Ατρόμητο, καθώς εδώ μπορώ να παίζω τακτικά σε ένα καλό επίπεδο. Όταν μου έγινε η πρόταση από τον Ατρόμητο, αρχικά σκέφτηκα μήπως θα έπρεπε να περιμένω για κάτι καλύτερο, αλλά τελικά έκρινα πως άξιζε να πω το ‘ναι’. Είχα καθυστερήσει να απαντήσω σε άλλες προτάσεις στο παρελθόν και έφτασα να παίζω με τη δεύτερη ομάδα της Σαουθάμπτον. Δεν ήθελα να επαναληφθεί κάτι τέτοιο, αφού έχω οικογένεια και είμαι υπεύθυνος για αυτή. Δεν ήθελα να είμαι στον πάγκο όπως ο Σμολάρεκ. Πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή στον Ατρόμητο μίλησα με τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ, ο οποίος παίζει στον Ολυμπιακό. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, έχει καλή θέση στη βαθμολογία και έχει έναν πολύ ικανό προπονητή. Γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω εδώ. Πιστεύω πως το μέλλον μας είναι λαμπρό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x