Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Πίστη για το πρωτάθλημα!

Την πίστη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ανατρέψει το -6 που τον χωρίζει από τον Παναθηναϊκό και να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, εξέφρασαν Όσκαρ, Νταρμπισάιρ και Πάντος, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τη συνεργασία του συλλόγου με την Pizza Hut. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αντώνης Νικοπολίδης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών κάνουν λόγο για κάκωση στον δεξί ώμο.

Την πίστη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ανατρέψει το -6 που τον χωρίζει από τον Παναθηναϊκό και να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, εξέφρασαν Όσκαρ, Νταρμπισάιρ και Πάντος, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τη συνεργασία του συλλόγου με την Pizza Hut.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αντώνης Νικοπολίδης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών κάνουν λόγο για κάκωση στον δεξί ώμο. Ο αρχηγός της ομάδας θα υποβληθεί σήμερα το απόγευμα σε εξετάσεις στο «Ιατρικό Κέντρο» και τα αποτελέσματά τους θα γίνουν γνωστά αύριο.

Ο Ντουντού συνέχισε την αποθεραπεία του, ενώ ο Στολτίδης δεν προπονήθηκε και σήμερα, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί και αυτή τη στιγμή η συμμετοχή του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό κρίνεται αμφίβολη.

Οι δηλώσεις των τριών ποδοσφαιριστών:

Όσκαρ: «Είναι δυνατόν να ανατρέψουμε την κατάσταση στο πρωτάθλημα και να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό στο μεταξύ μας παιχνίδι. Είναι νωρίς ακόμα (για την παρουσία του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς) να καταλάβουμε τι θέλει. Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τη φιλοσοφία του. Όντως, μία νίκη (εκείνη με τον Πανιώνιο) αλλάζει την ψυχολογία της ομάδας».

Νταρμπισάιρ: «Πιστεύω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση στο πρωτάθλημα. Είναι μόλις έξι βαθμοί η διαφορά που μας χωρίζει. Ελπίζω να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και να βοηθήσω. Υπάρχει πίστη στην ομάδα ότι θα ανατρέψουμε την κατάσταση και θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάω το ίδιο καλά με την περσινή. Είναι αλήθεια ότι λείπω αρκετούς μήνες. Θα προσπαθήσω, όμως, να γίνω ο παίκτης που ήμουν πέρυσι. Είμαι στη διάθεση του προπονητή μου, όποτε θελήσει να βοηθήσω την ομάδα».

Πάντος: «Δυστυχώς, δεν θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου στο ματς με τον Λεβαδειακό. Δεν εξαρτάται το πρωτάθλημα μόνο από εμάς. Εμείς, από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε. Είναι αλήθεια ότι αλλάζει η ψυχολογία με την αλλαγή του προπονητή».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x