Stoiximan Super League

Νιόπλιας: «Να διατηρήσουμε τη διαφορά μας»

Απαραίτητους χαρακτήρισε τους βαθμούς της νίκης στο ματς της Κυριακής με τη Λάρισα ο Νίκος Νιόπλιας, σε ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πριν την προπόνηση της Πέμπτης. Ο τεχνικός των «πρασίνων» αναφέρθηκε στα λάθη των παικτών του στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, αλλά και στη νοοτροπία που επέδειξαν. τόνισε ο Μετίν δίνοντας το σύνθημα στην ΑΕΛ.

Απαραίτητους χαρακτήρισε τους βαθμούς της νίκης στο ματς της Κυριακής με τη Λάρισα ο Νίκος Νιόπλιας, σε ομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης. Ο προπονητής των «πρασίνων» δεν παρέλειψε να τονίσει τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, στο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στην Καλλιθέα, αλλά και τη νοοτροπία που επέδειξαν.

«Κάναμε τα ίδια λάθη με τον Πιερικό. Καλή είναι η πρόκριση, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια που έχουμε την ευκαιρία πρέπει να ικανοποιούμε και τον κόσμο. Εμείς δεν το κάναμε και αρκεστήκαμε στην πρόκριση» δήλωσε ο τεχνικός του “τριφυλλιού”, ο οποίος με τη βοήθεια του βίντεο την εικόνα του οποίου πάγωνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να δείξει αυτά που ήθελε στους παίκτες, συνέχισε προσθέτοντας πως «αυτή η νοοτροπία είναι λάθος».

Αναφερόμενος ειδικά στους Σεμπάστιαν Λέτο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο 45χρονος τεχνικός τόνισε: «Δεν ήσασταν απλοί. Κρατάγατε την μπάλα και καθυστερούσατε την ανάπτυξη της ομάδας. Πρέπει να είστε πιο ομαδικοί».

Διπλό στο «Αλκαζάρ»

Μετά τα αγωνιστικά θέματα ο κ. Νιόπλιας επικεντρώθηκε στο δύσκολο ματς της Κυριακής με τη Λάρισα στο «Αλκαζάρ», για την 21η πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Έχουμε δύο σερί ισοπαλίες και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Είναι απαραίτητοι οι τρεις βαθμοί για να διατηρήσουμε τη διαφορά μας στους έξι».

Χαλάρωμα μετά την πρόκριση

Σε χαλαρούς ρυθμούς έγινε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη, μετά την πρόκριση των «πρασίνων» στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Hellas OnLine, με τη νίκη τους 2-0 επί της Καλλιθέας. Ο αγώνας κόντρα στην Λάρισα την Κυριακή στο «Αλκαζάρ» δεν αφήνει περιθώρια χαλάρωσης, κάτι που γνωρίζει τόσο ο Νίκος Νιόπλιας, όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν σε ολόκληρο τον αγώνα της Τετάρτης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις ταχύτητας, πάσες και κυκλοφορία της μπάλας, ενώ η μέρα έκλεισε με δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Γκάμπριελ.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x