Stoiximan Super League

Σκόκο: «Εκδίκηση»

Τη νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη για να πάρει εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έθεσε ως στόχο ο Νάτσο Σκόκο σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 20ης αγωνιστικής. Στην αποστολή ο Τζεμπούρ…

Τη νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη για να πάρει εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έθεσε ως στόχο ο Νάτσο Σκόκο σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 20ης αγωνιστικής.

«Η Ξάνθη δεν έχει μαζέψει τους βαθμούς που θα μπορούσε, έχει καλούς παίκτες, ειδικά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Είναι πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», τόνισε ο Αργεντινός.

«Το παιχνίδι του πρώτο γύρου ήταν μετά από δύο συνεχόμενα ντέρμπι με αρνητικά αποτελέσματα και δυστυχώς το χάσαμε κι αυτό με τον τρόπο που το χάσαμε. Όπως πόνεσαν όλες οι ήττες έτσι πόνεσε και αυτή από την Ξάνθη. Ευτυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ευκαιρίες για εκδίκηση. Έτσι κι εμείς θα ψάξουμε για εκδίκηση στο επόμενο ματς», κατέληξε.

Ο Νάτσο Σκόκο υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί σε κάθε μια αγωνιστική που απομένει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να βραβευτεί σε κάθε μία από αυτές.

««Δεν έχω δει τα υπόλοιπα γκολ, αλλά αν προσέξει κανείς την κίνηση και το τελείωμα της φάσης στο γκολ με τον Παναθηναϊκό, πιστεύω πως δίκαια βγήκε το δικό μου καλύτερο», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στο γεγονός ότι σκόραρε σε άλλο ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι όπως και σε αυτό του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό.

«Όλα αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον κόσμο. Όμως εγώ και οι συμπαίκτες μου προσπαθούμε να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους μας σε όλα τα παιχνίδια» πρόσθεσε και κατέληξε: «Για μένα το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα, να παίρνει τους βαθμούς και αυτό είναι το καλύτερο βραβείο».

Στην αποστολή ο Τζεμπούρ

Στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Skoda Ξάνθη θα βρίσκεται ο Τζεμπούρ ο οποίος προπονήθηκε κανονικά σήμερα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μαντούκα ο οποίος προπονήθηκε ατομικά.

Οι παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σάχα, Λούκατς, Ζεράλντο, Αραούχο, Καράμπελας, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Γκέντσογλου, Χέρσι, Λαγός, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο, Παυλής, Τζεμπούρ, Μπλάνκο, Γκερέιρο, Σκόκο.

Εκτός του Μαντούκα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απέκλεισε τους: Αλεξόπουλο, Ενσαλίβα, Άρτσε, Γιαχάγια, Ρίκκα, αλλά και τον τιμωρημένο Γιάχιτς.

Επιστρέφει ο Νέμεθ

Την Κυριακή θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Κρίστιαν Νέμεθ όπως ενημέρωσε ο παίκτης τους υπεύθυνους της ΠΑΕ. Από την Δευτέρα θα αρχίσει και πάλι προπονήσεις με την Ένωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x