Παράξενα

Ιρλανδός διαμαρτυρήθηκε… «ξαλαφρώνοντας» σε γαλλικά ψωμιά!

Έναν απίστευτο -όσο και… ανακουφιστικό- τρόπο να διαμαρτυρηθεί, για το χέρι του Τιερί Ανρί στον μπαράζ της χώρας του με τη Γαλλία, βρήκε ένας Ιρλανδός οπαδός. Όπως ανακοινώθηκε από το δικαστήριο της περιοχής Ρόσκομον, στον άνεργο… σοβατζή, Φράνσις Λάρκιν, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή και περιοριστικά μέτρα. Το εντυπωσιακό, ωστόσο, δεν ήταν η ποινή, όσο ο λόγος για τον οποίο του επιβλήθηκε…

Έναν απίστευτο -όσο και… ανακουφιστικό- τρόπο να διαμαρτυρηθεί, για το χέρι του Τιερί Ανρί στον μπαράζ της χώρας του με τη Γαλλία, βρήκε ένας Ιρλανδός οπαδός. Όπως ανακοινώθηκε από το δικαστήριο της περιοχής Ρόσκομον, στον άνεργο… σοβατζή, Φράνσις Λάρκιν, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή και περιοριστικά μέτρα. Αιτία; Η έμπνευσή του να εμφανιστεί μεθυσμένος στο σούπερμαρκετ της περιοχής του -μια βδομάδα μετά το ματς- και να διαμαρτυρηθεί για την αδικία… «καταβρέχοντας» το σημείο όπου βρίσκονταν τα γαλλικά ψωμιά!

Όπως κατέθεσαν υπάλληλοι του καταστήματος, ο 46χρονος Λάρκιν βρέθηκε σε έξαλλη κατάσταση στο αρτοποιείο του πολυκαταστήματος, να κάνει την… ανάγκη του πάνω στα γνωστά γαλλικά ψωμάκια «μπριός» και να ουρλιάζει: «Aυτό θα σας διδάξει κάτι, ζαβολιάρηδες Γάλλοι μπάσταρδοι»!

Χαρακτηριστικά, δε, ήταν τα λεγόμενα του σεκιούριτι που συνέλαβε τελικά τον απίθανο Ιρλανδό, λίγο πριν εκείνος ολοκληρώσει το… πότισμα. «Μόλις με είδε, προσπάθησε να το σκάσει, αλλά έτρεξα και τον έπιασα από το χέρι», τόνισε, πριν αποκαλύψει την τελευταία προσπάθεια του δράστη να τον μεταπείσει: «Αυτό ήταν για τον Τιερί Ανρί, φύλακα», μου είπε. «Αν έχεις έστω ένα ίχνος περηφάνιας στη χώρα σου, θα μ’ αφήσεις να φύγω».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x