Stoiximan Super League

Τους «έτριξε» τα δόντια

Δριμύτατες παρατηρήσεις στους παίκτες του ΠΑΟΚ, τόσο για την αντίδρασή τους για τη μικρή καθυστέρηση στην καταβολή δεδουλευμένων, όσο και για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο με τη συντριβή από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Από Δευτέρα το πρόστιμο. Πρόβλημα με Βιεϊρίνια εν όψει Ηρακλή, προπονήθηκε ο Ίβιτς.

Δριμύτατες παρατηρήσεις στους παίκτες του ΠΑΟΚ, τόσο για την αντίδρασή τους για τη μικρή καθυστέρηση στην καταβολή δεδουλευμένων, όσο και για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο με τη συντριβή από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πέρασε από τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής και μίλησε για πέντε λεπτά στους ποδοσφαιριστές σε έντονο ύφος. «Αυτό που έγινε δεν θα περάσει έτσι», φέρεται να τους είπε, ενώ τους κάλεσε να αλλάξουν το κλίμα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Ηρακλή. Η επιβολή προστίμου, που όλα δείχνουν πως θα είναι η τιμωρία της διοίκησης στους παίκτες, θα ανακοινωθεί μετά το προσεχές ματς, προκειμένου να μη διαταραχθεί περαιτέρω το κλίμα στην ομάδα.

Πρόβλημα με Βιεϊρίνια, προπονήθηκε ο Ίβιτς

Πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή, αφού ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πόδι και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ηρακλή την Κυριακή στο «Καυταντζόγλειο» (16:45) είναι αμφίβολη. Πάντως, η αποχώρηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους και λογικά θα είναι στην αποστολή. Ο Βλάνταν Ίβιτς προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις και αν κάτι τέτοιο συμβεί και το Σάββατο, είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή, παρότι έχει χάσει πολλές προπονήσεις. Εκτός μάχης θα είναι ο τιμωρημένος Κοντρέρας και οι τραυματίες Τσιρίλο και Φιλομένο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x