Ελλάδα

Μήνυμα ελήφθη!

Το μήνυμα-στήριξη των περίπου xιλίων οπαδών του Παναθηναϊκού, που συγκεντρώθηκαν έξω από το ΟΑΚΑ, ελήφθη! Ο Ζ. Ομπράντοβιτς κι οι παίκτες του "τριφυλλιού", συγκινημένοι από την ενέργεια των φίλων της ομάδας, υποσχέθηκαν να αφήσουν την ψυχή τους και τα αρ....α τους μέσα στο γήπεδο, όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά, για να ξεπεραστεί η κρίση. Δείτε φωτογραφίες από την συγκέντρωση των οπαδών.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι να δουλέψουν για να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός την κρίση στην οποία βρίσκεται δήλωσαν οι παίκτες και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε μηνύματά τους προς τους περίπου χίλιους οπαδούς της ομάδας, που συγκεντρώθηκαν έξω από το κλειστό του ΟΑΚΑ για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους.

«Είστε η ομάδα που μας κάνει υπερήφανους τα τελευταία χρόνια. Τόσα χρόνια μας στηρίζετε εσείς. Τώρα σας στηρίζουμε εμείς…», ήταν τα λόγια των οπαδών του Παναθηναϊκού και το ξεκάθαρο μήνυμα προς τα μέλη της ομάδας.

Τόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όσο και οι παίκτες του "τριφυλλιού" ανταποκρίθηκαν στην ενέργεια των οπαδών. Ο προπονητής, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και αντιπροσωπεία της ομάδας βγήκαν έξω από το γήπεδο για να δεχθούν τις επευφημίες των οπαδών.

"Μην τυχόν και φύγεις. Φέρε μας το Κύπελλο, αλλά ακόμη και να χάσεις και τους τρεις τίτλους εμείς θα είμαστε κοντά στην ομάδα", ήταν τα λόγια εκπροσώπου των οπαδών.

Φανερά συγκινημένος, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απάντησε: "Ποτέ δεν υπήρχε θέμα να φύγω. Ευχαριστούμε για τη στήριξη. Σας υποσχόμαστε ότι θα δουλέξουμε πολύ, και πως θα αφήσουμε τη ψυχή μας και τα αρ.....α μας στο παρκέ. Έχουμε περάσει πολλά. Σας χρειαζόμαστε δίπλας μας. Η ομάδα έχει ανάγκη από στήριξη. Πρέπει να είστε όλοι εδώ", ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού.

Από τους παίκτες της ομάδας μίλησε πρώτος ο Βασίλης Σπανούλης. "Ζητάμε συγγνώμη για τις δύο κακές εμφανίσεις", ήταν τα λόγια που... πρόλαβε να πει.

"Μην ζητάς συγγνώμη. Έχετε νικήσει όλες τις ομάδες της Ευρώπης. Δεν μας ενδιαφέρει αν τα χάσετε όλα. Μας στηρίζετε 15 χρόνια, τώρα θα σας στηρίξουμε εμείς", απάντησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. "Θα κάνουμε τα πάντα μέχρι το τέλος. Σας θέλουμε όμως δίπλα μας", τόνισε στη συνέχεια ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. "Αυτό που κάνατε σήμερα είναι τεράστια μαγκιά. Έχουμε πει στις χαρές και στις λύπες μαζί. Πρέπει να είστε πάντα ενωμένοι κι αυτό δείχνει πόσο Παναθηναϊκοί και πόσο μάγκες είστε. Αυτό που έγινε σήμερα, δεν έχει ξαναγίνει σε καμία ομάδα", ήταν τα λόγια του "ιστορικού" αρχηγού της ομάδας.

To όλο θέμα ξεκίνησε μετά την ήττα του πρωταθλητή Ευρώπης από το Μαρούσι, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας και τη συμπεριφορά του γιου του μεγαλομετόχου Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρη, ο οποίος ξέσπασε με βαρύτατες εκφράσεις κατά των παικτών.

Από το πρωί της Παρασκευής τα κινητά των "πράσινων" οπαδών πήραν φωτιά, αφού το μήνυμα: "Όλοι ΟΑΚΑ στις 6.30 στην προπόνηση του μπάσκετ. Στηρίζουμε την ομάδα τώρα στις χάρες και στις λύπες μαζί. Και εμείς δεν πετάμε την φανέλα του ΠΑΟ μας με τα 5 αστέρια" άρχισε να κυκλοφορεί με ρυθμούς επιδημίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x