Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Πονάει πάλι ο Ζιλμπέρτο!

Σε κίνδυνο τίθεται η συμμετοχή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λάρισα. Ο Βραζιλιάνος μέσος αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον αστράγαλο -στο ίδιο σημείο που τον ταλαιπωρούσε και πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ- και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί, ώστε να ξεκαθαριστεί αν θα δώσει το «παρών» στην κρίσιμη αναμέτρηση του «Αλκαζάρ».

Σε κίνδυνο τίθεται η συμμετοχή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λάρισα. Ο Βραζιλιάνος μέσος αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον αστράγαλο -στο ίδιο σημείο που τον ταλαιπωρούσε και πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ- και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί, ώστε να ξεκαθαριστεί αν θα δώσει το «παρών» στην κρίσιμη αναμέτρηση του «Αλκαζάρ»

Ο Νίκος Νιόπλιας φέρεται διαθετειμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Έτσι, ο Βραζιλιάνος αναμένεται να είναι στην αποστολή. Εάν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν μπορέσει να παίξει τότε τη θέση του στην 11άδα αναμένεται να την πάρει ο Σιμάο.

Στη διάθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού είναι ο Σωτήρης Νϊνης ο οποίος πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη Λάρισα. Ο Νιόπλιας δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας. Συνεπώς παίκτες που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι είναι οι: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο ή Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο και Σισέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x