Stoiximan Super League

Φαβορί ο Πατέρας!

Ο Νικόλας Πατέραςείναι το ακλόνητο φαβορί να επανεκλεγεί στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για άλλα δύο χρόνια στη συνεδρίαση του ΔΣ, η οποία –όπως αποκάλυψε η SPORTDAY- θα γίνει το αργότερο μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Χθες ο Παύλος Γιαννακόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο. Πονάει και πάλι στον αστράγαλο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αγωνία ενόψει του αγώνα με την Λάρισα στο Αλκαζάρ.

Ο Νικόλας Πατέρας είναι το ακλόνητο φαβορί να επανεκλεγεί στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για άλλα δύο χρόνια στη συνεδρίαση του ΔΣ, η οποία –όπως αποκάλυψε η SPORTDAY- θα γίνει το αργότερο μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Μάλιστα, εάν οι πράσινοι κατακτήσουν το πρωτάθλημα στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν τότε, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η διατήρηση των «σκήπτρων» της ΠΑΕ.

Εκτός της πορείας στο πρωτάθλημα μεγάλο ρόλο για την επανεκλογή του Νικόλα Πατέρα παίζει το γεγονός ότι έχει κερδίσει την συμπάθεια των οπαδών της ομάδας.

Χθες ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος φέρονταν να ενδιαφέρεται να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ μίλησε στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 και ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. «Δεν με ενδιαφέρει ο προεδρικός θώκος του Παναθηναϊκού», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του.

Η συνεδρίαση του ΔΣ

Η αποκάλυψη της Sportday για τη διεξαγωγή του ΔΣ της ΠΑΕ το συντομότερο δυνατό, δηλαδή, μέχρι τις αρχές Μαρτίου πλέον επιβεβαιώνεται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτή τη συνεδρίαση θα τεθεί επί τάπητος το θέμα της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου αλλά και η εκλογή προέδρου.

Για να εγκριθεί η αύξηση του Μ.Κ. θα πρέπει να γίνει Γενική Συνέλευση των μετόχων, δύο μήνες μετά την προκήρυξη της. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν συμμετέχει στο ΔΣ από την αρχή του πολυμετοχικού σχήματος και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει.

Μετά το ΔΣ, όμως, εκτιμάται ότι θα γίνει μία συνάντηση των μετόχων με στόχο να ξεκαθαρίσει το τοπίο ενόψει της νέας σεζόν.

Πονάει ο Ζιλμπέρτο!

Σε κίνδυνο έχει τεθεί η συμμετοχή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λάρισα. Ο Βραζιλιάνος μέσος αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον αστράγαλο -στο ίδιο σημείο που τον ταλαιπωρούσε και πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ- και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί, ώστε να ξεκαθαριστεί αν θα δώσει το «παρών» στην κρίσιμη αναμέτρηση του «Αλκαζάρ»

Ο Νίκος Νιόπλιας φέρεται διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Έτσι, ο Βραζιλιάνος αναμένεται να είναι στην αποστολή. Εάν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν μπορέσει να παίξει τότε τη θέση του στην 11άδα αναμένεται να την πάρει ο Σιμάο.

Στη διάθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού είναι ο Σωτήρης Νίνης ο οποίος πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη Λάρισα. Ο Νιόπλιας δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας. Συνεπώς παίκτες που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι είναι οι: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο ή Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο και Σισέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x