Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Αλλαγμένος με Πανθρακικό

Με αρκετά νέα πρόσωπα θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 – Novasports1) παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι απουσίες λόγω τιμωριών, οι τραυματίες και το γεγονός ότι η ομάδα θα χρειαστεί να δώσει τρία ματς σε μία εβδομάδα οδηγούν τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα των «κίτρινων» στο παιχνίδι με τους Ακρίτες.

Με αρκετά νέα πρόσωπα θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 – Novasports1) παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι απουσίες λόγω τιμωριών, οι τραυματίες και το γεγονός ότι η ομάδα θα χρειαστεί να δώσει τρία ματς (λόγω του Κυπέλλου Ελλάδας) σε μία εβδομάδα οδηγούν τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα των «κίτρινων» στον αγώνα με τους Ακρίτες. Ο Αργεντινός τεχνικός θα ξεκουράσει τους Κόκε, Κάμπορα, Κάλβο και Αράνο, οι οποίοι θα μείνουν στον πάγκο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πέσκοβιτς, ο οποίος θα έχει τους Νέτο, Νασούτι, Κουλουχέρη και Βανγκέλι μπροστά του. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Πρίττας και ο Γκαρσία, έχοντας στα πλάγια τον Χαβίτο και τον Αντού. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Τζόνσον και ο Αραβίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φρασέρι, Θέσαρ, Κάλβο, Κόκε, Λαμπριάκος, Κάμπορα και Αράνο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ναφτί (θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη), Ντέιλι, Πιοβεζάν (διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση), ο ανέτοιμος Φερναντέζ, οι τιμωρημένοι Σηφάκης, Ρονάλντο και οι Γραικός, Οικονομόπουλος, Αγτζίδης.

* Από τις 14: 00 και μετά οι οπαδοί του Αρη θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού ο αγώνας με τον Πανθρακικό είναι κεκλεισμένων των θυρών και εκείνοι σκοπεύουν να δώσουν βροντερό «παρών» και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από γιγαντοοθόνη που θα στηθεί στο «Αris beerfc».

* Ικανοποιημένος για την απόκτηση του Καμέλ Μεριέμ εμφανίστηκε ο Σέρχιο Κόκε, αφού οι δύο παίκτες υπήρξαν συμπαίκτες στη Μαρσέιγ τη σεζόν 2003/04. «Δεν το πιστεύω ότι αυτός ο παίκτης ήρθε στην ομάδα. Είναι φοβερός παίκτης. Παίζει σε όλες τις θέσεις των χαφ, χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια, έχει καλά στημένα και είναι άριστος πασέρ. Επίσης είναι πολύ καλός επαγγελματίας και γι’ αυτό δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο μέχρι να είναι σε θέση να μας βοηθήσει», ήταν τα λόγια του αρχηγού του Άρη.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x