Stoiximan Super League

Με αγγλικό κινητήρα!

Με δύο γκολ του Νταρμπισάιρ και άλλα δύο του Μήτρογλου, ο Ολυμπιακός νίκησε 5-1 τον Λεβαδειακό, στο άδειο λόγω τιμωρίας «Καραϊσκάκη» και παραμένει στο κυνήγι της πρώτης θέσης και του Παναθηναϊκού. Βελτιωμένοι, σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις, οι «ερυθρόλευκοι», πρωταγωνιστής ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ. Ο Μέλμπεργκ άνοιξε το σκορ, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Ταραλίδης. Δείτε το βίντεο με τα γκολ.

Με δύο γκολ του Νταρμπισάιρ και άλλα δύο του Μήτρογλου, ο Ολυμπιακός νίκησε 5-1 τον Λεβαδειακό, στο άδειο λόγω τιμωρίας «Καραϊσκάκη» και παραμένει στο κυνήγι της πρώτης θέσης και του Παναθηναϊκού.

Βελτιωμένοι, σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις, οι «ερυθρόλευκοι», πρωταγωνιστής ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ. Ο Μέλμπεργκ άνοιξε το σκορ, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Ταραλίδης.



Το παιχνίδι:

Το ζητούμενο ήταν οι τρεις βαθμοί. Ο στόχος, λοιπόν, επετεύχθη για τον Ολυμπιακό, που νίκησε 5-1 τον Λεβαδειακό, στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης», για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η αρχή έγινε στο 19’, όταν ο Μέλμπεργκ έστειλε με κεφαλιά-«ψαράκι» την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, 1-0, έπειτα από «συστημένη» σέντρα του Ζαϊρί από τη δεξιά «πτέρυγα».

Ο Μαροκινός χαφ ήταν ο δημιουργός και του δεύτερου τέρματος των «ερυθρολεύκων» στο 36’, γυρίζοντας παράλληλα απ’ τα αριστερά την μπάλα για τον Νταρμπισάιρ και ο Άγγλος στράικερ με κοντινή προβολή την έσπρωξε στα δίχτυα, «γράφοντας» το 2-0. Ο Ταραλίδης «απάντησε» για λογαριασμό των Βοιωτών στο 42’, με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, μειώνοντας σε 2-1. Στο 53’, ο Τοροσίδης (που σήμερα φόραγε το περιβραχιόνιο του αρχηγού) τροφοδότησε έξυπνα τον Νταρμπισάιρ στην περιοχή και εκείνος έκανε το 3-1 με πλασέ.

Ο Μέλμπεργκ αποχώρησε στο 76’ κουτσαίνοντας για τα αποδυτήρια με ενοχλήσεις στο γόνατο, με τον Ζεβλάκοφ να παίρνει τη θέση του. Το 4-1 δεν ήρθε στο 82’ αφού το σουτ του Ρ. Μπράβο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ήρθε όμως στο 83’ από το γυριστό σουτ του Μήτρογλου μέσα από την περιοχή. Με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στις καθυστερήσεις, με κεφαλιά,ο Μήτρογλου πέτυχε το 5-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού, έστω και αν το αντίπαλον δέος ήταν μία εκ των ομάδων που «παλεύουν» για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Πάρντο, Ρ. Μπράβο, Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ (76' Ζεβλάκοφ), Γκαλίτσιος, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Ζαϊρί (54' Λεονάρντο), Τοροσίδης, Λούα Λούα, Νταρμπισάιρ (71' Μήτρογλου).

Λεβαδειακός (Κίκε Ερνάντεθ): Βαγιέχο, Σιστόν, Μασάδο, Ζησόπουλος, Μουλόπουλος, Ταραλίδης, Μπεγκόνια (84' Αμπουμπακάρι), Γκονζάλες, Μπάρκογλου (79' Αγκάλι), Ναπολεόνι (79' Σερζίνιο), Σόλα.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x