Stoiximan Super League

Λαϊκά δικαστήρια για Ουζουνίδη

Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Λάρισας για τον προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, μετά την ήττα με σκορ από τον Παναθηναϊκό στο «Αλκαζάρ». «Δεν είμαι άνθρωπος που περιμένει το μοιραίο να έρχεται, αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Η μεταγραφική περίοδος τελείωσε, είναι θέμα των παικτών και του προπονητή», δήλωσε ο Κώστας Πηλαδάκης.

Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Λάρισας για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, μετά την ήττα με σκορ 3-0 από τον Παναθηναϊκό στο «Αλκαζάρ». Οι μουρμούρες για τον προπονητή της ΑΕΛ άρχισαν πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και σταδιακά αυξάνονταν οι φωνές κατά του 42χρονου τεχνικού.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, αρκετοί οπαδοί αποδοκίμασαν τον Ουζουνίδη, ζητώντας του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία των «βυσσινί». Έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου βρέθηκαν περίπου 150 οπαδοί της Λάρισας, που έστησαν λαϊκά δικαστήρια και αποδοκίμαζαν έντονα τους παίκτες και τον προπονητή.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Πηλαδάκης εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο χθεσινό παιχνίδι και άφησε και αιχμές για τη διαιτησία. «Είδα την ομάδα μου να μην αντιδρά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Η νίκη του Παναθηναϊκού είναι δίκαιη, αλλά εγώ έχω αγωνιστεί για την κάθαρση της διαιτησίας. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο γι' αυτό», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΑΕΛ και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι άνθρωπος που περιμένει το μοιραίο να έρχεται, αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Η μεταγραφική περίοδος τελείωσε, είναι θέμα των παικτών και του προπονητή. Δεν υπάρχουν πια λόγια. Θέλουμε μία νίκη ψυχολογίας, μία ριζοσπαστική αλλαγή που θα έρθει από τους παίκτες και τον προπονητή». Ερωτηθείς αν σταμάτησε να στηρίζει τους παίκτες και τον προπονητή, απάντησε: «Δεν σημαίνει κάτι τέτοιο αυτό που λέω. Τους στηρίζω, αλλά έχω κι εγώ ερωτήματα για την εικόνα της ομάδας».

Ο Ντανιέλ Κουζέν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζιμπρίλ Σισέ. «Είναι πολύ καλός παίκτης. Πέτυχε δύο ωραία γκολ, καθοριστικά για το παιχνίδι, αφού ήταν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Απέδειξε ότι είναι μεγάλος επιθετικός», δήλωσε ο φορ της Λάρισας για τον Γάλλο σταρ του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε: «Εμείς δεν παίξαμε καλά, ειδικά μετά τη διακοπή του αγώνα. Πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια για να πετύχουμε την παραμονή μας».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x