Stoiximan Super League

«Ήταν σφάλμα»

Λανθασμένη χαρακτήρισε την στάση απέναντι στους Ν. Νιόπλια και Κρ. Βαζέχα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος όταν έμαθε για την πρόσληψή τους στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού. «Στην αρχή δεν πιστέψαμε στα παιδιά αυτά. Τώρα αναγνωρίζουμε τη δουλειά που κάνουν», τόνισε ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη στην κοπή της πίττας των παλαιμάχων της ομάδας. "Χτίζουμε τον νέο Παναθηναϊκό", δήλωσε ο Νικόλας Πατέρας.

Λανθασμένη χαρακτήρισε την στάση απέναντι στους Νίκο Νιόπλια και Κριστόφ Βαζέχα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος όταν έμαθε για την πρόσληψή τους στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού. «Στην αρχή δεν πιστέψαμε στα παιδιά αυτά. Τώρα αναγνωρίζουμε τη δουλειά που κάνουν», τόνισε ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη στην κοπή της πίττας των παλαιμάχων της ομάδας.

Όταν ο Νίκος Νιόπλιας και ο Κριστόφ Βαζέχα ανέλαβαν την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού η στάση του Θανάση Γιαννακόπουλου είχε ξαφνιάσει. Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, με δηλώσεις του στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων χαρακτήρισε λανθασμένη την στάση αυτή και έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του τριφυλλιού.

«Τα δύο παιδιά αυτά, τον Νίκο και τον Βαζέχα στην αρχή δεν τα πιστέψαμε. Ήταν ένα σφάλμα και το αναγνωρίζουμε», τόνισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και συνέχισε: «Όπως αναγνωρίζουμε και τη δουλειά που κάνουν. Για τον λόγο αυτό πρέπει να τιμώνται, όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό αλλά από όλη την Ελλάδα», κατέληξε, κατά τη βράβευση του τεχνικού του τριφυλλιού.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε και στα όσα συνέβησαν στο τμήμα μπάσκετ (για την απομάκρυνση του Ομπράντοβιτς): «Εύχομαι πραγματικά η νέα χρονιά να είναι γεμάτη όνειρα και χαρά. Το τμήμα μπάσκετ κατάφερε τα… ακατόρθωτα. Σάρωσε πρωτάθλημα, Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό. Έβαλε το πέμπτο αστέρι στη φανέλα για να το βλέπει όλη η Ευρώπη. Για μ….. μας είχαν να διώξουμε τον Ομπράντοβιτς;», τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε και πάλι στην ομάδα του ποδοσφαίρου.

«Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για τα μέχρι τώρα επιτεύγματα. Εύχομαι να υπάρξει ένα καλό τέλος για να φέρουν στην ομάδα το πρωτάθλημα», κατέληξε.

Πατέρας: «Χτίζουμε τον νέο Παναθηναϊκό»

Στην εκδήλωση των παλαιμάχων το «παρών» έδωσε και ο Νικόλας Πατέρας. «Στους 18 μήνες που είμαι πρόεδρος έχουμε αρχίσει να χτίζουμε τον νέο Παναθηναϊκό. Σε διοικητικό επίπεδο, σε επίπεδο ρόστερ αλλά και σε επίπεδο προστασίας της ομάδας από το παρασκήνιο», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στην αρχή της ομιλίας του και συνέχισε:

«Είχαμε πρόβλημα στο παρελθόν, όχι μόνο εμείς. Είμαστε πολύ κοντά στο στόχο μας, να έχουμε ένα πρωτάθλημα το οποίο να κρίνεται στα γήπεδα και όχι εκτός. Να βλέπουμε τις επενδύσεις μας να πιάνουν τόπο και οι φίλαθλοι να είναι ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουν», τόνισε.

Για το παιχνίδι με την Καβάλα ο Νικόλας Πατέρας τόνισε: «Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα και δεν υποτιμούμε κανένα. Οι συνθήκες την Κυριακή ήταν πολύ δύσκολες, σε άσχημο γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές υπερέβαλλαν εαυτούς. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να δίνουν τα πάντα και εμείς θα δίνουμε τα πάντα για αυτούς, τόνισε και υποσχέθηκε: «Όσο εγώ παραμένω πρόεδρος και όσο συνεισφέρω οικονομικά ως μέτοχος, θα βοηθάω για το μεγαλείο της ομάδας. Υπόσχομαι ότι όσο καιρό είμαι στο τιμόνι της, θα κάνω ότι μπορώ για το καλύτερο”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x