Stoiximan Super League

Τα κλειδιά στον Παππά!

Την απόφαση να ισχυροποιήσουν τον Πέτρο Παππά πήραν ο Γκίκας Γκούμας και ο Πόλυς Χατζηιωάννου, την οποία γνωστοποίησαν με τη του κ. Γκούμα στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ότι παραχωρούν σε εκείνον τις μετοχές τους. Σίγουρα μέχρι το τέλος της σεζόν στον πάγκο της ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Την απόφαση να ισχυροποιήσουν τον Πέτρο Παππά πήραν ο Γκίκας Γκούμας και ο Πόλυς Χατζηιωάννου, την οποία γνωστοποίησαν με δήλωση του κ. Γκούμα στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ότι παραχωρούν σε εκείνον τις μετοχές τους. Ο κ. Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς είναι οι μοναδικοί που έχουν απομείνει από την «ομάδα» του Ντέμη Νικολαΐδη και καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ΑΕΚ.

Οι Γκούμας και Χατζηιωάννου φέρονται να είχαν επαφή με τον κ. Παππά και να του τόνισαν ότι προτίθενται να βάλουν 2 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ και εκείνος θα προχωρήσει τις όποιες εξελίξεις.

Ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο κ. Παππάς καθίσταται μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη της εταιρείας, αν και το προηγούμενο διάστημα φέρεται να είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από το διοικητικό σχήμα.

Το πιο πιθανό είναι πως οι μετοχές θα παραμείνουν στα χέρια του κ. Παππά, αφού αυτός είναι που παίρνει πλέον πάνω του την ευθύνη της «επόμενης μέρας» και φυσιολογικά θα θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο κυρίως στις σημαντικές αποφάσεις της όποιας νέας διοίκησης προκύψει. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι εξελίξεις φαίνεται πως θα είναι ραγδαίες. Να σημειωθεί ότι το συνολικό ποσοστό των κ.κ. Νοτιά και Παππά φτάνει το 71%, αφού το υπόλοιπο ανήκει στην Ερασιτεχνική και κάποιους μικρομετόχους.

Το «στοίχημα» του Ντούσκο

Τη δυνατότητα να βάλει σε δίλημμα τη διοίκηση της ΑΕΚ έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Εξάλλου, στην Κομοτηνή η «Ένωση» κυνηγά τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα (κάτι τέτοιο δεν έχει επαναληφθεί μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές).
Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Κρίστιαν Νέμεθ προβληματίζει ευχάριστα τον κ. Μπάγεβιτς, αφού δημιουργείται συνωστισμός στην επίθεση. Με την έναρξη του δεύτερου γύρου ο Σερβοέλληνας τεχνικός έχει καθιερώσει το 4-4-2, αλλά ενδέχεται να το αλλάξει σε 4-3-3, ώστε να παίξουν και ο Μπλάνκο και ο Νέμεθ και ο Σκόκο και ο Τζεμπούρ και να μην υπάρχουν μουρμούρες. Ο Μπλάνκο θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης, ο Τζεμπούρ και ο Νέμεθ θα παίξουν στα πλάγια και ο Σκόκο σε πιο ελεύθερο ρόλο. Ίσως μέσα στην εβδομάδα ο κ. Μπάγεβιτς δείξει τις προθέσεις του για τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάσσει από εδώ και στο εξής την ομάδα του.

* Το όνομα της Χοφενχάιμ προστέθηκε στη λίστα με τις γερμανικές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ράφικ Τζεμπούρ, ύστερα από την πρόταση που έκανε τον Ιανουάριο η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Σημαντικότερη, όμως, ομάδα στο μυαλό του Γαλλοαλγερινού επιθετικού είναι η Βόλφσμπουργκ, η οποία έχει προσθέσει στην ατζέντα της το όνομά του (άνθρωπός της βρισκόταν στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για χάρη του).

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x