Ισπανία

«Μύλος» με Φάμπρεγκας!

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Σεσκ Φάμπρεγκας να επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα προχώρησε ο Ντάρεν Ντιν. Ο ισπανικός Τύπος αναφέρει ότι ο αρχηγός της Άρσεναλ έχει προφορικά με τους «μπλαουγκράνα» για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο μάνατζερ του Ισπανού άσου διαψεύδει τα όσα είδαν το φως το δημοσιότητας.

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Σεσκ Φάμπρεγκας να επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα προχώρησε ο Ντάρεν Ντιν. Ο ισπανικός Τύπος αναφέρει ότι ο αρχηγός της Άρσεναλ έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «μπλαουγκράνα» για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο μάνατζερ του Ισπανού άσου διαψεύδει τα όσα είδαν το φως το δημοσιότητας.

«Τι πληροφορίες έχετε; Δεν είναι αλήθεια τα όσα μου λέτε…», τόνισε ο εκπρόσωπος του 23χρονου παίκτη στη «Marca». Να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί τη συγκεκριμένη είδηση. Από την πλευρά της, η Άρσεναλ δεν φέρεται να συζητά την παραχώρηση ενός από τους σημαντικότερους παίκτες της και θέλει να δώσει τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x