Stoiximan Super League

Ότο… για πάντα

Νέο συμβόλαιο στον Ότο Ρεχάγκελ θα προτείνει η ΕΠΟ! Η πρόθεση της ομοσπονδίας να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Γερμανό ομοσπονδιακό τεχνικό είναι δεδομένη και η προσφορά θα αφορά συμβόλαιο, το οποίο θα εκπνέει το Νοέμβριο του 2011 και θα ανανεώνεται αυτομάτως σε περίπτωση πρόκρισης στα τελικά του Euro 2012. Ποιες οι σκέψεις του Γερμανού προπονητή.

Νέο συμβόλαιο στον Ότο Ρεχάγκελ θα προτείνει η ΕΠΟ! Η πρόθεση της ομοσπονδίας να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Γερμανό ομοσπονδιακό τεχνικό είναι δεδομένη και η προσφορά θα αφορά συμβόλαιο, το οποίο θα εκπνέει το Νοέμβριο του 2011 και θα ανανεώνεται αυτομάτως σε περίπτωση πρόκρισης στα τελικά του Euro 2012.

Η κουβέντα θα γίνει το Μάρτιο και μένει να φανεί η απάντηση του Γερμανού προπονητή, ο οποίος όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις που έληγε το συμβόλαιό του κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Ουδέποτε έχει δηλώσει πως θέλει να αποσυρθεί μετά τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ οι δηλώσεις του μετά την ευνοϊκή κλήρωση για τα προκριματικά του Euro 2012 (σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο) ερμηνεύτηκαν από πολλούς ως προάγγελος παραμονής. Έστω κι αν τον Αύγουστο κλείνει τα 72 του χρόνια και ο ίδιος έχει δηλώσει πως θέλει να αποχωρήσει από την προπονητική όσο είναι ακόμη υγιής και ακμαίος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x