Stoiximan Super League

Δύσκολα και σήμερα...

Οι κακές καιρικές συνθήκες με την ασταμάτητη βροχή μετέτρεψαν σε βούρκο το χορτάρι του «Ανθή Καραγιάννη» και ο κ. Ντάκος αναγκάστηκε να διακόψει το ματς της Καβάλας με τον Πανιώνιο στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο αγώνας συνεχίζεται (από το λεπτό που διεκόπη) την επόμενη μέρα καιρού επιτρέποντος. Όμως, δύσκολα θα δούμε τη συνέχεια του αγώνα των «αργοναυτών» με τους «κυανέρυθρους» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, κι αυτό γιατί ο καιρός παραμένει βροχερός.

Οι κακές καιρικές συνθήκες με την ασταμάτητη βροχή μετέτρεψαν σε βούρκο το χορτάρι του «Ανθή Καραγιάννη» και ο κ. Ντάκος αναγκάστηκε να διακόψει το ματς της Καβάλας με τον Πανιώνιο στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο αγώνας συνεχίζεται (από το λεπτό που διεκόπη) την επόμενη μέρα καιρού επιτρέποντος. Όμως, δύσκολα θα δούμε τη συνέχεια του αγώνα των «αργοναυτών» με τους «κυανέρυθρους» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου κι αυτό γιατί ο καιρός παραμένει βροχερός. Το πρωί της Πέμπτης οι ουρανοί άνοιξαν και πάλι στην Καβάλα επιβαρύνοντας κι άλλο τον ήδη άσχημο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Σύμφωνα μάλιστα, με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί! Πάντως, το διαιτητικό τρίο θα βρεθεί στο γήπεδο της Καβάλας στις 17:00 και θα αποφασίσει αν το τερέν είναι κατάλληλο προκειμένου να παιχθούν τα υπόλοιπα 22 λεπτά της αναμέτρησης. Αν δεν είναι εφικτή η συνέχεια του ματς, η ΕΠΟ θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x