Stoiximan Super League

Πάει Ρέντη ο Κόκκαλης!

Η διαφορά από την κορυφή έπεσε στους τρεις βαθμούς και ο Σωκράτης Κόκκαλης ως ένδειξη ικανοποίησης υποσχέθηκε στους παίκτες του Ολυμπιακού έξτρα πριμ με αφορμή τη νίκη στην Τρίπολη. Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στο Ρέντη για να ανακοινώσει -ο ίδιος- το ύψος του…

Η διαφορά από την κορυφή έπεσε στους τρεις βαθμούς και ο Σωκράτης Κόκκαλης ως ένδειξη ικανοποίησης υποσχέθηκε στους παίκτες του Ολυμπιακού έξτρα πριμ με αφορμή τη νίκη στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν ήταν χαρούμενος μόνο από την νίκη επί του Αστέρα, αλλά και από την συνεχή βελτίωση της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Η διαφορά από την κορυφή έπεσε στους τρεις βαθμούς και ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ως ένδειξη ικανοποίησης, υποσχέθηκε στους παίκτες του Ολυμπιακού έξτρα πριμ μετά από το διπλό στην Τρίπολη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει γνωστό το ύψος του πριμ που θα πάρουν οι παίκτες. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες όταν ο Σωκράτης Κόκκαλης θα περάσει από το προπονητήριο του Ρέντη για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και να τους ανακοινώσει τα χρήματα που θα μοιραστούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x