Stoiximan Super League

Εποχή Αδαμίδη

Η αντίστροφη μέτρηση για να αναλάβει ο Σταύρος Αδαμίδης τυπικά την προεδρία της ΑΕΚ άρχισε, ύστερα από τον χθεσινό ορισμό του για την ερχόμενη Παρασκευή. Τι θα γίνει με τη χρηματοδότηση της «Ένωσης», σύμφωνα με τις συζητήσεις που έχουν οι κ.κ. Νοτιάς, Παππάς και Αδαμίδης. Στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς τέθηκαν οκτώ παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμούς.

Η αντίστροφη μέτρηση για να αναλάβει ο Σταύρος Αδαμίδης τυπικά την προεδρία της ΑΕΚ άρχισε, ύστερα από τον χθεσινό ορισμό του Δ.Σ. της ΠΑΕ για την ερχόμενη Παρασκευή (19/02). Ο 36χρονος δικηγόρος θα αναλάβει ουσιαστικά τα καθήκοντά του την επόμενη εβδομάδα (με απόφαση Δ.Σ.), αλλά δεν θα έχει δικαίωμα υπογραφής πριν από τη γενική συνέλευση της 15ης Μαρτίου.

Μέχρι τότε θα μείνει στην ΠΑΕ ο Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια θα παραδώσει τη σκυτάλη στον κ. Αδαμίδη, ο οποίος θα πλαισιωθεί στο νέο Δ.Σ. από συνεργάτες της επιλογής του. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Καπετανάκη, Χάρη Κοσμάτο, Γιάννη Στραγάλη και Δημήτρη Καψή. Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ καλείται να ανταποκριθεί στις δυσκολίες και να συνεχίσει η Εταιρεία με λιγότερα χρέη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αδαμίδης είχε ζητήσει από τους μετόχους να κλείσουν την «τρύπα» της σεζόν και να ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, με βασικότερες αυτές στη Morgan Stanley και την Puma.

Οι Νίκος Νοτιάς, Πέτρος Παππάς και Σταύρος Αδαμίδης έχουν συζητήσεις για το συμφωνητικό, με το οποίο θα διασφαλιστεί η επόμενη ημέρα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οπως αναφέρει η «SportDay», ο κ. Νοτιάς, που λέγεται ότι δεν θα σταματήσει τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ, θα κρατά στα χέρια του το 40% των μετοχών και αντίστοιχο μερίδιο θα περάσει από τα χέρια του κ. Παππά στον κ. Αδαμίδη. Το θέμα της Μorgan Stanley δεν ανησυχεί πλέον κανέναν και γίνεται σαφές ότι έχει ουσιαστικά ρυθμιστεί.

Αν υπολογίσουμε τις τελευταίες καταβολές, θα πρέπει να πληρωθούν ακόμη περίπου 9 εκατ. ευρώ, ποσό στο οποίο περιλαμβάνονται και τα χρήματα που θα λάβει η Morgan Stanley. Να σημειωθεί ότι στη γενική συνέλευση της 15ης Μαρτίου θα τεθεί προς έγκριση η σύμβαση του νέου προπονητικού κέντρου που θα αποκτήσει η ΑΕΚ στα Σπάτα, κάτι που έχει ουσιαστικά ρυθμιστεί. Η απόκλιση μεταξύ αυτών που προτείνει ο Σταύρος Αδαμίδης και αυτών που ζητεί η Μεσογαία (εταιρεία συμφερόντων Νίκου Νοτιά) είναι πολύ μικρή και όλα δείχνουν ότι θα επέλθει συμφωνία για ετήσιο μίσθωμα γύρω στις 700.000 ευρώ.

«Πάνοπλη» με Άρη

Στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς τέθηκαν οκτώ παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμούς. Πρόκειται για τον Νάτσο Σκόκο και τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, όπως και για τους Λεονάρντο, Γιουσούφ Χέρσι, που έχουν αγωνιστεί αρκετές φορές ως βασικοί. Από εκεί και πέρα, ο Γκουστάβο Μαντούκα ακολούθησε για πρώτη φορά το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, ενώ ο Γιάννης Αραμπατζής προπονήθηκε χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις στον καρπό του αριστερού χεριού.

Από την πλευρά του, ο Κάρλος Αραούχο ξεπέρασε το πρόβλημα στο γαστροκνήμιο και οι Παναγιώτης Ταχτσίδης- Ραφίκ Τζεμπούρ επέστρεψαν στις προπονήσεις. Ο κ. Μπάγεβιτς έχει περισσότερες επιλογές για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Μετά τις ασκήσεις στο γυμναστήριο και το τρέξιμο, οι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες των έξι και έπαιξαν μίνι «διπλά».

Όσον αφορά τον Κρίστιαν Νέμεθ, θέλει πολύ να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της «Ένωσης», όμως πρέπει να περιμένει για περίπου 10 ημέρες για να παίξει. Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας ο Ρότζερ Γκερέιρο θα υποβληθεί στις καθιερωμένες εξετάσεις που πρέπει να υποβάλλεται κάθε εβδομάδα (αιματολογικός έλεγχος), προκειμένου να διαπιστωθεί πώς εξελίσσεται η αποθεραπεία του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x