Stoiximan Super League

Παραιτήθηκε ο Κουτελάκης

Την παραίτησή του υπέβαλε την Πέμπτη ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης, καθώς όπως σε αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του δεν θέλει να εμπλέξει τους δημότες της πόλης στην προσωπική του δικαστική εκκρεμότητα ( για οικονομικές ατασθαλίες στην ΠΑΕ Πανιώνιος).

Την παραίτησή του υπέβαλε την Πέμπτη ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης, καθώς όπως σε αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του δεν θέλει να εμπλέξει τους δημότες της πόλης στην προσωπική του δικαστική εκκρεμότητα (κατηγορείται για οικονομικές ατασθαλίες στην ΠΑΕ Πανιώνιος).

Η ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Με τη συνείδησή μου καθαρή και με τη βεβαιότητα της τελικής δικαίωσης, έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, αλλά και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πόλη και τους πολίτες που υπηρετώ επί 12 χρόνια, υπέβαλα σήμερα το πρωί την παραίτησή μου.

Η μηδενική περιουσιακή μου κατάσταση καθώς και το γεγονός ότι παρέλαβα το 1998 ένα Δήμο υπερχρεωμένο και ελλειμματικό και τον παραδίδω πλεονασματικό κατά 7.500.000 ευρώ, οικονομικά πανίσχυρο στην πρώτη γραμμή των Δήμων όλης της χώρας ερμηνεύει και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου για τρεις συνεχόμενες θητείες, ανεξαρτήτως πολιτικών και κομματικών προτιμήσεων.

Είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα λάμψει η αλήθεια παρά το όποιο -εν τω μεταξύ- προσωπικό, πολιτικό και ψυχικό κόστος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x