Αγγλία

Το βίντεο... πρόδωσε τον Βιεϊρά

Η Μάντσεστερ Σίτι θα παραταχθεί χωρίς τον Πατρίκ Βιεϊρά στα τρία επόμενα παιχνίδια της, με Λίβερπουλ και Τσέλσι για το πρωτάθλημα και με τη Στόουκ στον επαναληπτικό του Κυπέλλου (5η φάση). Στο ματς πρωταθλήματος με τους «Πότερς» (1-1, 16/2), ο Γάλλος μέσος έκανε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Γκλεν Γουίλαν, ο διαιτητής δεν τον τιμώρησε, κάτι που έκανε η πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, χρησιμοποιώντας ως αποδεικτικό στοιχείο το βίντεο του αγώνα.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα παραταχθεί χωρίς τον Πατρίκ Βιεϊρά στα τρία επόμενα παιχνίδια της, με Λίβερπουλ και Τσέλσι για το πρωτάθλημα και με τη Στόουκ στον επαναληπτικό του Κυπέλλου (5η φάση).

Στο ματς πρωταθλήματος με τους «Πότερς» (1-1, 16/2), ο Γάλλος μέσος έκανε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Γκλεν Γουίλαν, ο διαιτητής δεν τον τιμώρησε, κάτι που έκανε η πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας χρησιμοποιώντας ως αποδεικτικό στοιχείο το βίντεο του αγώνα. «Ήταν λάθος του. Θα λείψει από τρία σημαντικά παιχνίδια της ομάδας», σχολίασε ο τεχνικός της Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x