Stoiximan Super League

Αποθέωση στην Κρήτη!

Αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο και εμψύχωσαν τους παίκτες ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Εργοτέλη. Στο Ρέντη βρέθηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση πριν την αυριανή σέντρα. Δείτε φωτογραφίες από την υποδοχή.

Όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο έτσι και φέτος αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Με συνθήματα υπέρ του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και των παικτών προσπάθησαν να ανεβάσουν το ηθικό ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Εργοτέλη.

Συνθήματα ακούστηκαν και για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι ο οποίος ταξίδεψε μαζί με την αποστολή για να συμπαρασταθεί στους συμπαίκτες του στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι.

Ανακοίνωση προς αποφυγήν παρεξηγήσεων…

Ανακοίνωση για το παιχνίδι με αφορμή όσα ακούγονται για δυναμικό «παρών» των οπαδών στο Παγκρήτιο εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι ξεκαθαρίζουν ότι -όπως ορίζει και η υπουργική απόφαση- δεν έχουν παραλάβει εισιτήρια για το παιχνίδι και πως όσοι οπαδοί της ομάδας βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου αύριο, έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μεμονωμένα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι δεν θα παραλάβει εισιτήρια, σύμφωνα και με την Υπουργική απόφαση για την απαγόρευση των μετακινήσεων φιλάθλων, για τον εκτός έδρας αγώνα που θα γίνει αύριο, Σάββατο 20/2, στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, και παράλληλα η όποια δημιουργία πιθανών προβλημάτων, παρακαλούνται όσοι από τους φιλάθλους της ομάδας μας ήθελαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να μην ταξιδέψουν στο Ηράκλειο.
Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ".

Στο Ρέντη ο Κόκκαλης

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη βρέθηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ συναντήθηκε με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και τον Ανδρέα Νινιάδη, με τους οποίους μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Μετά το πριμ (των 100.000 ευρώ) που έδωσε στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη, ο πρόεδρος συνεχίζει να δείχνει ότι είναι κοντά στην ομάδα και δεν σταματάει να πιστεύει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x