Stoiximan Super League

Ένα κουβάρι στην ουρά

Χαμός στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας. Τα πράγματα παραμένουν μπλεγμένα μετά την ο Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη.

Χαμός στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας. Τα πράγματα παραμένουν μπλεγμένα μετά την ισοπαλία του Ηρακλή με τον Λεβαδειακό, 1-1 στο «Καυτατζόγλειο» και την επικράτηση της Καβάλας, 2-1 την Skoda Ξάνθη. Στο 1-1 έμεινε ο Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη.


Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

Ηρακλής-Λεβαδειακός 1-1
(81' Koνέ-50' Γκονζάλες)

Kαβάλα-ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη 2-1
(45',68' Ονουάτσι-18' Πόι)

Εργοτέλης-Ολυμπιακός 1-1
(85' Μπούντιμιρ-29' Τοροσίδης)

Διαβάστε την ανάλυση του Κώστα Μιαούλη για τα ματς της Κυριακής

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 14:30

Ο Ατρόμητος Αθηνών έπιασε την 30άρα και πάντοτε κοιτάζει και ψηλότερα σε αυτό το Πρωτάθλημα που όσο περνάει γίνεται και καλύτερος. Αν οι Περιστεριώτες είχαν πιο εύκολο και το γκολ θα μπορούσαν να βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία. Η αλήθεια είναι πως όσο περνάει ο καιρός ο Αστέρας Τρίπολης μάλλον ρίχνει τις μηχανές. Ο Μπάκος και ο Καϋμενάκης είναι αγανακτισμένοι με τη στάση του κόσμου στην Τρίπολη και η μετακόμιση στην Καλαμάτα, αποτελεί ένα ενδεχόμενο που ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται. Με τέτοιο κλίμα, μάλλον δεν υπάρχει και μεγάλος ενθουσιασμός στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων. Ο Κύρκος έχει ήδη δύο σιωπηρές τιμωρίες, σε άλλη χρονιά θα είχε βγει ήδη εκτός πινάκων και γενικά θα μιλήσει άνετα κανείς για την χειρότερη χρονιά του. Έχει μόλις έναν άσο σε έξι αγώνες. Τιμωρημένος ο Βίλτσεζ, ανέτοιμος ο Μαρσελάο για τον Αστέρα, για τον Ατρόμητο δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Αναστασάκος ξεπέρασε ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Φαβάλι επιστρέφει από τιμωρία.

Λάρισα-Πανθρακικός 14:30 ΝOVA

Η Λάρισα θέλει να κάνει το δύο στα δύο μετά την σημαντικότατη νίκη με την Ξάνθη που έφερε την υπογραφή του Μπλάζεκ. Οι «βυσσινί» απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα για τη νίκη. Αμπουχατζίρα και Σίμιτς είναι τραυματίες, ο Ιγκλέσιας είναι τιμωρημένος. Από την ομάδα της Κομοτηνής ο Αρσενίεβιτς είναι αμφίβολος, εκτός μάχης είναι ο Τζόκιτς και ο Κασάρ. Η ΑΕΛ αν μπορέσει να πάρει αυτό το τρίποντο θα πάει 27 πόντους και θα είναι όχι εξασφαλισμένη, αλλά σε πλεονεκτική θέση για την παραμονή. Ο Παππάς δεν έχει σφυρίξει φέτος καμία από τις δύο ομάδες, δεν έχει πείσει κιόλας με τις εμφανίσεις του.

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 14:30 ΝOVA

Ο Σταθόπουλος που είναι από τους σταθερούς σε απόδοση φέτος και έχει βγάλει και δύο ντέρμπι, καλείται να απονείμει δικαιοσύνη σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, όπως θα είναι αυτός του ΠΑΣ Γιάννενα με τον Πανιώνιο. Για τους Νεοσμυρνιώτες θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, μιας και είναι τιμωρημένος ο Λάτκα, εκτός μάχης οι Καστελιόνε και Εστογιανόφ ως το φινάλε του Πρωταθλήματος, ενώ ο Ριέρα θα το παλέψει μέχρι τελευταία στιγμή για να προλάβει με τις πιθανότητες να είναι εναντίον του. Από τον ΠΑΣ Γιάννενα απών θα είναι ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς. Ο Σταθόπουλος είναι από τους διαιτητές με πολλά παιχνίδια φέτος (μέσα στην πρώτη εξάδα) και θεωρείται μια καλή επιλογή για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

ΑΕΚ – Άρης 16:45 ΝOVA

Η μάχη για την 4η θέση ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και θα δούμε δύο από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες. Ο Άρης βέβαια έχει δώσει βάρος στο Κύπελλο, όπου κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά. Η ΑΕΚ είναι έναν πόντο μπροστά του και έχει ως αποκλειστικό στόχο πλέον τα πλέι-οφ και θέλει να πετύχει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή. Για την Ένωση επιστρέφουν οι Αραούχο,Μαντούκα, Καφές και ο Τζεμπούρ που βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα στις προπονήσεις. Ο Γιάννης Αραμπατζής έμεινε εκτός αποστολής περισσότερο για προληπτικούς λόγους, αφού δεν είναι 100% έτοιμος. Από την άλλη μεριά ο Άρης θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, αλλά σε αυτό το ματς δεν θα έχει τον πρώτο σκόρερ του, Χαβιέ Κάμπορα. Ο Τσινιάρης σφυρίζει για 3η φορά φέτος στο ΟΑΚΑ, αλλά για πρώτη φορά την ΑΕΚ, όπως και τον Άρη. Έχει φέρει επτά άσους σε εννέα αναμετρήσεις, αλλά ήταν διαιτητής στο «διπλό» της Καβάλας με τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 19:00 ΝOVA

Έδινε… 1.20 (και πολύ βάζω) ότι o Δαλούκας θα είναι αυτός που θα διευθύνει το μεγάλο παιχνίδι της Τούμπας, από τη στιγμή που ο Κάκος τέθηκε νοκ-άουτ. Για να δούμε αν το 13ο παιχνίδι του για φέτος θα είναι και γρουσούζικο ή γούρικο (τόσα θα έχει διευθύνει και ο Σπάθας με το σαββατιάτικο στο Παγκρήτιο). Ο Παναθηναϊκός έχει ανεβασμένο ηθικό μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στη Ρόμα, αλλά η κόπωση θα είναι σίγουρα από τα μείον του. Ο Ζιλμπέρτο θεωρείται δύσκολο να προλάβει, την ώρα που γράφουμε τούτες τις γραμμές. Από την άλλη ο Σάντος δεν θα έχει όπως είναι γνωστό τον Βιτόλο στη διάθεση του, αλλά και τον Αραμπατζή, προέρχεται από το «διπλό» στα Γιάννενα και ο Σάντος είναι πιθανό να έχει και κάποιες εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Ο Δαλούκας έχει σφυρίξει τρεις φορές τον ΠΑΟΚ και ο «Δικέφαλος» έχει νικήσει σε όλα τα ματς (με Ξάνθη και Πανιώνιο 1-0 εντός και με Ολυμπιακό 1-0 στο Καραϊσκάκη). Τον Παναθηναϊκό τον σφύριξε πρώτη φορά στο «Αλκαζάρ». Θεωρείται ο πλέον φορμαρισμένος αυτόν τον καιρό, αν και είχε δεχτεί κι αυτός την τιμωρία του στην αρχή της χρονιάς για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Θεωρώ πως θα αποφύγει, αν του το επιτρέψουν οι συνθήκες, να καθορίσει ισορροπίες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x