Ελλάδα

Ερυθρόλευκο γλέντι

Τα χρόνια της αναμονής ήταν πολλά και οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν κάθε δικαίωμα να γιορτάσουν με την ψυχή τους την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον τελικό. Παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση έδωσαν ραντεβού στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης για τα επινίκια του τίτλου

Τα χρόνια της αναμονής ήταν πολλά και οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν κάθε δικαίωμα να γιορτάσουν με την ψυχή τους την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον τελικό. Παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση έδωσαν ραντεβού στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης για τα επινίκια του τίτλου. Ο λουλουδοπόλεμος έδινε κι έπαιρνε, με τους Αμερικανούς να δείχνουν να το διασκεδάζουν περισσότερο από όλους και να χορεύουν στην πίστα, με πρώτους και καλύτερους τους Πεν και Μπέβερλι.

Περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα οι παίκτες του Ολυμπιακού άρχισαν να αποχωρούν από το νυχτερινό κέντρο. Άλλωστε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και η εβδομάδα που έρχεται περιλαμβάνει δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς, την Τετάρτη στο Ζάγκρεμπ με την Τσιμπόνα για την Ευρωλίγκα και την επόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x