Stoiximan Super League

Από το μαύρο στο… Μπορντό

Απογοήτευση και προβληματισμό σκόρπισε στις τάξεις του Ολυμπιακού το ισόπαλο 1-1 με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, ωστόσο από σήμερα όλα τα βλέμματα στρέφονται στον αγώνα της Τρίτης με την Μπορντό στο «Καραϊσκάκη» για τους «16» του Champions League. Νοκ άουτ με θλάση ο Ντιόγο. Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Σπάθα στο παιχνίδι της Κρήτης. .

Απογοήτευση και προβληματισμό σκόρπισε στις τάξεις του Ολυμπιακού το ισόπαλο 1-1 με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πιάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας τον Παναθηναϊκό και να τον φορτώσουν με επιπλέον άγχος εν όψει της αναμέτρησής του με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ακολούθησε η κάκιστη της επανάληψης, που έφερε και την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά.

«Φωνάζουν» για τη διαιτησία

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ηλία Σπάθα έχουν όλοι στον Ολυμπιακό, αναφερόμενοι στη φάση του 78’, στην οποία θεωρούν πως έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι για ανατροπή του Τοροσίδη. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως ο ρέφερι θα παραπεμφθεί στην Πειθαρχική της ΚΕΔ όχι για τη φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι «ερυθρόλευκοι», αλλά για την πρόωρη είσοδο του Τοροσίδη στην περιοχή στη φάση του γκολ και για τη μη αποβολή του Μέλμπεργκ.

Το μυαλό στην Μπορντό

Ό,τι έγινε… έγινε. Ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη το πρωτάθλημα και εστιάζει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Μπορντό για τους «16» του Champions League στο «Καραϊσκάκη». Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση και να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν υπολογίζει στον τραυματία Ντουντού και τον Γκαλέτι, ενώ προστέθηκε ένα ακόμη πρόβλημα στο ματς του Παγκρητίου. Νοκ άουτ από το ματς της Τρίτης τέθηκε ο Ντιόγο. Ο Βραζιλιάνος φορ αποχώρησε στο 83’, μόλις 19 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στον δεξιό δικέφαλο. Ο 23χρονος άσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις και αν αποδειχτεί πως έχει υποστεί θλάση, θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Διαθέσιμοι θα είναι οι Ραούλ Μπράβο και Μαρέσκα, που απουσίαζαν λόγω τιμωρίας από το ματς με τον Εργοτέλη, αλλά επιστρέφουν και πιθανότατα θα έχουν θέση βασικού το βράδυ της Τρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x