Stoiximan Super League

Πτήση τίτλου!

Όνειρα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου κάνουν στον ΠΑΟΚ, μετά το επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος» απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή, αφού μείωσε τη διαφορά από το «τριφύλλι», ενώ έπιασε ξανά στη δεύτερη θέση τον Ολυμπιακό. Πώς έχει το πρόγραμμα των Θεσσαλονικέων μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δείτε ξανά τα γκολ της χθεσινής αναμέτρησης.

Όνειρα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου κάνουν στον ΠΑΟΚ, μετά το 2-1 επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος» απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή, αφού μείωσε τη διαφορά από το «τριφύλλι», ενώ έπιασε ξανά στη δεύτερη θέση τον Ολυμπιακό. Οι «ασπρόμαυροι» παρότι είχαν λιγότερες ευκαιρίες από τους «πράσινους» ήταν πιο αποτελεσματικοί και πήραν το πολυπόθητο «τρίποντο».

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα έδρα, αφού οι περίπου 30.000 οπαδοί της ομάδας δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα και ώθησαν τον «Δικέφαλο» σε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έσβησε την αδυναμία του να μην μπορεί να κερδίσει τις αθηναϊκές ομάδες και αποδεικνύει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο «Δικέφαλος» ήταν ένα σύνολο και κατάφερε να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες του εμφανίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση. Όσον αφορά τον Σάντος, απάντησε (για ακόμη μία φορά) στους επικριτές του, που τον κατηγορούν ότι η ομάδα του παίζει αντιποδόσφαιρο, ενώ οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν τεράστιο ψυχικό σθένος.

Πρώτος από όλους ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος είχε χάσει προ ημερών τη μητέρα του και βρήκε το κουράγιο να αγωνιστεί και να σκοράρει σε αυτό το κρίσιμο ματς. Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς με το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε, αφού η μπαλιά ήρθε από πίσω, εκείνος κοντρόλαρε εξαιρετικά και σούταρε με υποδειγματικό τρόπο. Ο Κώστας Χαλκιάς απέδειξε ότι είναι ένας από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες της φετινής σεζόν, ενώ ο Φωτάκης ήταν και αυτός από τους πρωταγωνιστές του ντέρμπι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες για το δώρο που του έκαναν για την προχθεσινή γιορτή του. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βγει νικητής από τον πρώτο «τελικό», όμως απομένουν ακόμη επτά αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος και χρειάζεται να παρουσιαστεί καλός σε όλα τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς στην Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

21 Φεβρουαρίου 2010 / ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1

27 Φεβρουαρίου 2010 / Ξάνθη-ΠΑΟΚ (19:00)

6 Μαρτίου 2010 / ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (16:45)

14 Μαρτίου 2010 / Άρης-ΠΑΟΚ (19:00)

21 Μαρτίου 2010 / ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

28 Μαρτίου 2010 / Λάρισα-ΠΑΟΚ

11 Απρίλιου 2010 / ΠΑΟΚ-Καβάλα

18 Απρίλιου 2010 / ΠΑΟΚ-Εργοτέλης

Δείτε ξανά τα γκολ της χθεσινής αναμέτρησης



* «Είναι εφικτός ο τίτλος», δήλωσε αρχικά ο Πάμπλο Γκαρσία και πρόσθεσε: «Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους με ταπεινότητα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πρωταγωνιστής και στα 90 λεπτά με τον Παναθηναϊκό και άξιζε τη νίκη. Παντού παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος».

* Από την πλευρά του, ο Λίνο ανέφερε: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάμπλο Γκαρσία. Ηταν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, η οποία μας κάνει αισιόδοξους ότι θα πάμε καλύτερα».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x