Europa League

ΠΑΟ: Πάει Ρώμη και ο Ζιλμπέρτο!

Μετά από αρκετά παιχνίδια, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στη διάθεσή του και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για τον επαναληπτικό με την Ρόμα στο Europa League. Ο Βραζιλιάνος προπονήθηκε και σήμερα κανονικά και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «πρασίνων».

Μετά από αρκετά παιχνίδια, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στη διάθεσή του και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για τον επαναληπτικό με τη Ρόμα στο Europa League. Ο Βραζιλιάνος μέσος προπονήθηκε και σήμερα κανονικά, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «πρασίνων».

Από την αποστολή έμειναν εκτός ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Γκάμπριελ, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω γαστρεντερίτιδας.

Στη τελευταία προπόνηση στην Παιανία οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας. Στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με δίτερμα.

Αλλαγές ετοιμάζει ο Νιόπλιας

Μπορεί ο Ζιλμπέρτο Σίλβα να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αλλά αναμένεται να μείνει στον πάγκο. Αντίθετα, βασικοί θα ξεκινήσουν οι Νίνης και Χριστοδουλόπουλος, ενώ στο αρχικό σχήμα θέση διεκδικούνο Μαρίνος και ο Μπιέρσμιρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x