Europa League

Νιόπλιας: «Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Η πρόκριση στους «16» του Europa League απέναντι στη Ρόμα είναι στο μυαλό του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται στην Ιταλία για τον επαναληπτικό της Αθήνας. «Θα παλέψουμε για την πρόκριση. Εύχομαι να νικήσουμε & να τους δώσουμε χαρά», τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας για τους οπαδούς που θα βρεθούν στο "Ολίμπικο" & ξεκαθάρισε: «Μετά θα σκεφτούμε τον Πανιώνιο». Στις 17:30 η τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Η πρόκριση στους «16» του Europa League απέναντι στη Ρόμα είναι στο μυαλό του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ιταλίας για τον επαναληπτικό του υπέρ του 3-2 της Αθήνας.

Ο Νίκος Νιόπλιας σε δηλώσεις που έκανε κατά την αναχώρηση της ομάδας την Τρίτη, ξεκαθάρισε ότι το «τριφύλλι» θα παλέψει για την πρόκριση και τόνισε ότι στο μυαλό των παικτών του είναι το ματς με τη Ρόμα και όχι αυτό με τον Πανιώνιο.«Κοιτάμε το παιχνίδι με τη Ρόμα και μετά, όλα τα άλλα. Τώρα ταξιδεύουμε για τη Ρώμη. Σκεφτόμαστε την αναμέτρηση με την Ρόμα και μόνο αυτή. Αργότερα να σκεφτούμε και να ασχοληθούμε για το ματς με τον Πανιώνιο», τόνισε ο 45χρονος τεχνικός.



«Κοιτάμε το παιχνίδι με τη Ρόμα και μετά, όλα τα άλλα. Τώρα ταξιδεύουμε για τη Ρώμη. Σκεφτόμαστε την αναμέτρηση με την Ρόμα και μόνο αυτή. Αργότερα να σκεφτούμε και να ασχοληθούμε για το ματς με τον Πανιώνιο», τόνισε ο 45χρονος τεχνικός.

Όταν ρωτήθηκε για τον μεγάλο αριθμό οπαδών που θα βρεθούν στις κερκίδες του «Ολίμπικο» για να υποστηρίξουν τους «πράσινους» δήλωσε: «Είναι σημαντικό πράγμα και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε, όπως κάναμε και με τους 60.000 που ήρθαν στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Εύχομαι να νικήσουμε και να τους δώσουμε χαρά».

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκαθάρισε ότι θα κάνει αλλαγές σε σχέση με την 11άδα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και πως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν θα ξεκινήσει βασικός. «Προπονήθηκε αλλά ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος. Δεν θα ξεκινήσει. Ενδεχομένως να παίξει ανάλογα με την πορεία του αγώνα», πρόσθεσε και κατέληξε διαχωρίζοντας το παιχνίδι για το Europa League από το του πρωταθλήματος που ακολουθεί… «Άλλο το ένα παιχνίδι. Άλλο το άλλο».

H συνέντευξη Τύπου του προπονητή του «τριφυλλιού» θα πραγματοποιηθεί σήμερα (24/2) στις 18:30 στο «Ολίμπικο» και η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί μισή ώρα αργότερα στο ίδιο μέρος.

Νωρίτερα στις 12:30, ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο προπονητικό κέντρο “FULVIO BENARDINI” και η προπόνηση της Ρόμα θα διεξαχθεί μία ώρα νωρίτερα, στο ίδιο μέρος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x